16 / 05 / 2024

Era Net ofis

Era Net ofis

' Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı ’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha ekledi.Era Net ofisi Ataşehir Örnek Mahallesi'nde açıldı.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

ERA Gayrimenkul Kıbrıs'ta ofis açtı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirişi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC'ye öncelik vermesi ERA'yı Kıbrıs'da ofis açmaya yöneltti.

Türk yatırımcının ilgisi ERA'ya Kıbrıs'ta ofis açtırdı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

Era Net ofis Haberi

Era Net ofis

ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. 31’inci ofisini açan ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA NET, Ataşehir Örnek Mahallesi bölgesinde faaliyet göstermeye başladı. ERA Net, yatırımcılarına nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesiyle destek vermenin yan sıra arazi geliştirme ve yatırımı konusunda da hizmet verecek.

Eğitime yatırım yapanın ve farklı olanın  franchising sistemi sayesinde başarılı olmasının yüzde 100 garantili olduğunu ifade eden ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Amacımız sadece ofis açmak değil, franchise ağına sürekli destek verebilecek bir çizgide yürümektir. ERA Türkiye olarak önceliğimiz, ofislerin geliştirilmesi ve tutundurulması konusudur. Bu açıdan büyümemizde, destek kriteri önceliklidir. 2014 yılı sonuna kadar 40 ofise çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Baygan, İstanbul'un finans merkezi Ataşehir’in emlak piyasasının en hızlı yükselen ilçelerden biri olduğunu belirterek ERA...