29 / 04 / 2024

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.



Girişimci ve fütürist kimliğiyle bilinen Alphan Manas, Ekim 2020 tarihinde Ülke Başkanı olduğu Era Real Estate Türkiye’nin çalışmalarına ivme kazandırmayı sürdürüyor. 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşmayı planlayan Era Real Estate Türkiye, böylece Türkiye’de ilk 3 emlak markası arasında yer alacak. Toplamda 6 kıtada ve 39 ülkede, 3 binin üzerinde ofis ve 40 bini aşkın danışmanı bulunan Era Real Estate’nin özellikle Avrupa’daki bilinirliğinden faydalanan  Era Real Estate Türkiye ofisi, sahil bölgelerinde güçlenmeyi sürdürüyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, ülke genelinde toplamda 30 şube ile hizmet verdiğini, 2021 yılı sonunda bu rakamı 40’a, 2022 sonunda 100’e, 2023 yılı sonunda ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını kaydetti.

Era şubelerinin ağırlıklı şekilde Ege, Doğu Akdeniz ve Akdeniz'de bulunduğunu kaydeden dile Alphan Manas, o bölgelerin çok hızlı bir şekilde gelişen ve gayrimenkul fiyatlarının en çok yükseldiği bölgeler olduğunu dile getirerek, oluşan konut talebine bağlı şekilde franchise talebinin de arttığını dile getirdi.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!


Franchise lokasyonları ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Alphan Manas şunları söyledi:  “Franchise almak isteyenlerin yabancı bir firmayı tercih etmesi daha doğru olur. Çünkü yurt dışı kaynaklı bir firmanın özellikle hem eğitim hem prosedürler hem de kolaylık anlamında bir desteği var. Bu sektörde yabancı firma sayısı şu anda Türkiye’de 3. Biz de onlardan biriyiz. Bizim şu avantajımız var; biz daha yeniyiz. Dolayısıyla istediğiniz herhangi bir bölgede rahatlıkla franchise verebiliyoruz. Diğer firmalarda biraz daha zor olabiliyor, daha yaygın oldukları için. Bu bizim için bir avantaj, hızlı büyümemizi etkileyecek bir durum.” 

Era’nın genel olarak sahil şeritlerinde tercih edildiğini kaydeden Manas, bunun sebebibib yurt dışındaki Türklerin Era’yı Avrupa’da çok iyi tanımaları olduğunu söyledi. Era’nın Avrupa’daki gücüyle ilgili de önemli açıklamalar yapan Alphan Manas, yalnızca Fransa’da 400’ün üzerinde Era olduğunu belirtti. 

Manas, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Franchise giriş bedeli 2021 yılı için 100 bin-50 bin TL arasında. Royalty bedeli gelir üzerinden yüzde 6+3. Yurt içi yüzde 6, artı yurt dışı yüzde 3. Biz franchise’larımızın her zaman yanındayız. Era ile ilk olmanın avantajını yaşayacaksınız. Franchise geliştirme hizmetlerimizden faydalanabileceksiniz. Yine kaliteli bir network, bir diğer avantajımız. Yabancı kökenli firmaların en büyük avantajlarından. Era Real Estate Akademi ile 30 farklı eğitimden faydalanabilecek, sürekli eğitim alabilecek, kendinizi geliştirebileceksiniz. Ayrıca Era Real Estate Türkiye’nin sağladığı pek çok önemli destekten yararlanabileceksiniz.” 
 

Alphan Manas kimdir?


Geri Dön