06 / 07 / 2024

ERA Plus ofis

ERA Plus ofis

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kusadasf nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

ERA Plus ofis Haberi

ERA Plus ofis

Türkiye'nin en büyük ofisi olma özelliği taşıyan ERA Plus ve işbirliğine ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Kusadasf nda bölgenin önemli turizm profesyonellerinden Süleyman Korasile oğlu Gökhan Korasve ortakları Hüseyin Arslantürk ile yeni ofis sözlesmesi imzaladık"...