18 / 05 / 2024

era retroplate ürünü

era retroplate ürünü

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistem 20-30 senelik yapılardaki beton zeminlere fonksiyonellik katacak..

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

Era Yatırım ve Encorp Capital ortak oldu!

Türk enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Era Yatırım Holding ve yabancı fon yönetim şirketi Encorp Capital SA ile ortaklığa imza attı.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ağustos'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektöründe tek olma özelliği taşıyan önemli bir uluslararası anlaşmaya imza attı. ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, söz konusu anlaşmanın duyurusunu 20 Ağustos'ta gerçekleşecek toplantıda açıklayacak.

İşsizlik sorunu inşaat sektörünün büyümesiyle çözülür!

Yıllık bazda artan işsizlik rakamlarına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaat sektörünün gelişmesi ve konut satışlarına bağlı olarak sektördeki istihdamın da yükseleceğine dikkat çekti.

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek!

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı ve şehirdeki gayrimenkul piyasası hareketlendi. ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direkrtörü Kadir Tümen konuyu değerlendirdi.

Era Türkiye ve Reidin, sektörün kalkınmasına öncülük ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye ile Türkiye’de gayrimenkul sektörünün bilgi bankası olarak kabul edilen REIDIN, sektörün kalkınması adına bir araya geliyor. Firmalar, sektörün kalkınmasına öncülük ediyor.

İnşaat sektörü ilk 6 ayda yüzde 14 büyüdü! Sektörün büyüklüğü 28 milyar TL!

İnşaat sektörü yılın ilk yarısında yüzde 14 büyüdü. İnşaat sektörü kriz  döneminde yüzde 4,5a kadar gerilemiş olan GSYHdaki payı ise ikinci çeyrekte yüzde 6ya yükseldi. Sektörün büyüklüğü cari fiyatlarla ilk yarıda 28,13 milyar lira oldu...

Story Residence'ın havadan görünüşü!

Orkun İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Story Residence'ın üzerinde helikopterle uçan www.havadanemlak.com ekibi, projeyi gökyüzünden fotoğrafladı... İşte Story Residence'ın gökyüzünden görünüşü...

Seranit, NeoSera adı altında beş yeni ürün hazırladı!

Sektörün öncü ve yenilikçi yüzü Seranit, 2011 yılı için dijital bir üretim tekniği kullanarak NeoSera adı altında beş yeni ürün hazırladı. Dijital baskı tekniği ile tasarlanan Troya, Nares, Storm, Luna ve Terra, porselenin saf dokunuşunu temsil ediyor

Jones Lang LaSalle, Türkiye Gayrimenkul Piyasası Görünümü 2011 yılı 3. Çeyrek raporunu açıkladı!

Türkiye Gayrimenkul Piyasası Görünümü 2011 yılı 3. Çeyrek raporunda, "Türkiyede GSYHdaki büyümenin yavaşlayan ivmeyle devam edeceği fakat buna rağmen Türkiyenin 2015 yılına kadar Avrupadaki en yüksek büyümeyi gerçekleştirecek ülke olacağı" belirtildi

era retroplate ürünü Haberi

era retroplate ürünü

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Era'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Pazara yeni olarak sunduğumuz Retroplate sistemi, betonu yoğunlaştırma ve özel elmas silim makineleri ile silerek parlatma esasına dayanıyor. Bu sistem eski veya yeni tüm betonları granit kadar güzel ve dayanıklı hale getiriyor. Retroplate uygulanmış beton zeminler üzerindeki yoğun trafikten aşınmıyor ve retroplate sistem ile betonlara istenilen parlaklık verilebiliyor. Ağırlıkı lı olarak endüstriyel zeminlerde kullanılan Retroplate sistemi, son dönemlerde eğitim kurumlarında, AVM, mağazalar gibi ticari alanlarda, showroomlarda, mimarların tercihi oluyor. Epoksi, poliüretan, seramik, granit gibi zemin kaplamalarını yerine hem doğal oluşu hem de düşük maliyeti sebebiyle tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaya başlanan bu sistem sayesinde 20-30...