08 / 07 / 2024

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri'nde kentsel dönüşüm ve gayrimenkulde girişimcilik konuları masaya yatırıldı.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Zülfikarlı Grup'tan Türkiye'ye 60 milyon TL'lik yatırım!

Türkiye’de 2005 yılından bu yana yatırımlarına devam eden Azerbaycanlı Zülfikarlı Grup, 2019 yılı için Türkiye'ye 60 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını açıkladı. 

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik Haberi

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik

İzmir ve bölgesinin son 10 yılda gayrimenkul hareketliliği konusunda dramatik gelişimler gösteren illerin başında yer aldığını belirten, ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik, "Gayrimenkul hareketliliğini olumlu yönde etkileyecek yegâne faktörlerin başında Kentsel DöKentsel Dönüşüm seminerinde, İzmir'in konut sektörü açısından önemli bir gelişme gösterdiği vurgulandı nüşüm bulunuyor. 

İzmir Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeli taşıyor. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları son zamanlarda ciddi hız kazandı. 

Cazibe merkezi Yeşildere, Uzundere, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Örnekköy, Buca ve Balçova kentsel dönüşüm projelerinin en fazla yaşanacağı bölgeler olacaktır" dedi. 


ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen de, "Özellikle şehre olan göçün nitelikli olarak artması ve bu doğrultuda konut ihtiyacının artması ile ulaşım imkânlarının kolaylaşması şehri Ege Bölgesi'ni cazibe merkezi haline getirdi"...