13 / 05 / 2024

Eraslan Arbay

Eraslan Arbay

Eras Lale Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eraslan Arbay tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Smt Motor Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Motor Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Eraslan tarafından kuruldu.

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Eraslan ve Muammer Eraslan ortaklığında kuruldu.

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Eraltay Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraltay Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Muhammet Altay, Mustafa Altay ve Salim Eraslan ortaklığında kuruldu.

Eraltay Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraltay Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Muhammet Altay, Mustafa Altay ve Salim Eraslan ortaklığında kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Perfexp Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfexp Dış Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Işık Eraslan tarafından kuruldu.

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Mimarlık Mühendislik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Eraslan tarafından kuruldu.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Şentürk ve Yaşar Eraslan kuruldu.

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Eraslan Arbay Haberi

Eraslan Arbay

Eras Lale Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eraslan Arbay tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de  Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.


Eras Lale Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri...