24 / 07 / 2024

erbil klima fuarı ne zaman

erbil klima fuarı ne zaman

3.HVAC Expo 2014 fuarı diye adlandırılan 3.Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Tesisat ve Arıtma Sistemleri Fuarı 4-7 Mart 2014 tarihleri arasında Irak'ın Erbil şehrinde düzenlenecek...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Irak Erbil Real Expo Fuarı 1 Aralık'ta başlıyor!

Yabancılara konut satışını artırmayı hedefleyen Erbil Real Expo Fuarı Irak'ta düzenlenecek. Gayrimenkul sektöründe yatırımı cazip hale getirmesi öngörülen fuar 1 - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Uluslararası ISH 2015 Fuarı başladı!

" Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı 'na ( ISH ) 2015, 59 ülkeden 2 bin 465 firma katılıyor.

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.

erbil klima fuarı ne zaman Haberi

erbil klima fuarı ne zaman


04-07 Mart 2014 tarihinde Kuzey IRAK'ın ticaret  merkezi Erbil’de sektörel Uluslararası 3.HVAC Expo 2014 fuarı organize edilecektir. Erbil Ticaret Odası ve Irak Ticaret Bakanlığının desteğinde sektörel olarak düzenlenen tek organizasyondur. Ekonomik, ticari ve kültürel açıdan büyük öneme sahip Erbil, kuzey bölgesinin en önemli illerinden biridir  ve yönetimin de teşvikleriyle şehre yapılan yatırımlar her gecen gün...