04 / 05 / 2024

Erbil Töre spk değerleme

Erbil Töre spk değerleme

SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Yüksek İnşaat Mühendisi Erbil Töre kimdir? Erbil Töre, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksek İnşaat Mühendisi Erbil Töre'nin biyografisi...

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Neslihan Türe ve Özlem Gündoğan tarafından kuruldu.

Faizsiz bankacılıkla ilgili iki önemli düzenleme!

Faizsiz bankacılık işlemleri, bankaların repo ve ters repo işlemlerine ilişkin esasları düzenleyen yönetmelik kapsamına dahil edilirken, yatırım fonu tanımına da “inançlı mülkiyet esasına göre SPK tarafından belirlenen varlık ve haklardan oluşan portföy” ifadeleri eklendi.

Gayrimenkul sertifikaları repo ve ters repo işlemlerine konu olabilecek!

Faizsiz bankacılık işlemleri, bankaların repo ve ters repo işlemleri ile ilgili esasları düzenleyen yönetmelik kapsamına dahil edilirken, yatırım fonu tanımına da “inançlı mülkiyet esasına göre SPK tarafından belirlenen varlık ve haklardan oluşan portföy” ifadeleri dahil edildi.

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Komi Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Gökmen Kara ve Töre Yağımlıuray ortaklığında kuruldu. 

Mersin Çarıklar Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Çarıklar Mahallesine Anamur Belediyesi Mehmet Türe´nin girişimleri ile inşa edilecek olan sosyal tesisin temeli atıldı.

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gürsoy Türe tarafından kuruldu.

Erbil Töre spk değerleme Haberi

Erbil Töre spk değerleme

Erbil Töre kimdir?

Erbil Töre orta, lise tahsilini Saint-Joseph Fransız Lisesi, mühendislik tahsilini de Robert Kolej Mühendis Mektebi’nde yaparak İnşaat Yüksek Mühendisi derecesiyle 1965 yılında mezun oldu. 


Askerlik hizmetinden sonra meslek hayatına Los Angeles’te başladı, California eyaletinde profesyonel mühendis lisansı aldı ve Ralph Parsons mühendislik firmasında altı yıl çalıştıktan sonra İstanbul’da yeni kurulan Toplu Konut Holding firmasına yönetici olarak döndü. 


Yedi yıllık bir yöneticilik döneminden sonra serbest çalışarak yurt dışında iş yapan inşaat firmalarına danışmanlık yaptı. 1980 lerin başından itibaren marina sektörüne girerek yakın zamana kadar Türkiye’deki belli başlı marinalar ile Suriye, Mısır ve Tunus’ta önemli marina projelerinin dizayn, inşaat ve işletmelerini üstlendi. 


2000 yılından itibaren, İstanbul Üniversitesi’nin Amerikan Değerleme Enstitüsü ile müştereken düzenledikleri gayrimenkul değerleme programında öğretim görevi ve SOM Kurumsal Gayrimenkul...