18 / 05 / 2024

ERC Yapı

ERC Yapı

İmza törenine Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol katıldı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

ERC Yapı Bakırköy ve Kartal'da 500 daire yenileyecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları yapan firmalardan ERC Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, özel sektör bankaları dışında kamu bankalarının projelere finans sağlamasını istedi.

ERC Yapı, kentsel dönüşümü hızlandırıyor!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adını sektöründe ilk sıralara taşıyan ERC Yapı da, kentsel dönüşüm ile geliştirdiği çözümlerle vatandaşın yararına büyük kolaylık sağlıyor.

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Ersoy, Recep Çığır Türe, Ali Özoğlu, Ercüment Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

ERC YAPI ile Denizbank kentsel dönüşüm işbirliği protokolünü yeniledi!

İmza törenine Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol katıldı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Özkan Ercan: Kentsel dönüşüm rant kapısı olarak görülmemeli!

İnşaat sektöründe kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk kurumlardan biri olan ERC Yapı bu ününü dönüşümle ilgili karşılaşılan sorunlara getirdiği pratik ve garanti çözüm yollarından alıyor.

Kural Medya Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kural Medya Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 800 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Ercüment Çervatoğlu: Kule vinç testleri 4'ten 1'e düşürüldü!

MMO Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ercüment Çervatoğlu, kontrol konusunda işverenlerin maliyetten kaçtığını belirterek, "Yeni yönetmeliğe göre yılda 4 kez yapılan testler de Ve düşürüldü" dedi...

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Atalay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

ERC Yapı Haberi

ERC Yapı

Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ERC YAPI ile yapılan işbirliğinden son derece memnun olduklarını, bu birlik sayesinde daha büyük işlere imza atılacağına inandığını dile getirdi.


Denizbank ve ERC YAPInın Bahçelievlerde kurduğu konseptin Türkiyede bir ilk olması ve Kentsel Dönüşümde lider banka ve öncü firmanın ortaklığı sonucunda vatandaşlarında daha avantajlı şartlarla binalarını yenileyebileceğini açıkladı.


Gerek Kentsel Dönüşüm kredisi, gerekse de konut kredisinde daha uygun faiz oranlarıyla projelere finansman desteği sunulucağını belirtti. Daha sonra ERC YAPI Yön. Kur. Başkanı Özkan Ercan ve Oğuzhan Özark İşbirliği Protokolünün Yenilenmesi için tekrar imza...