10 / 05 / 2024

Ercan Akkaş

Ercan Akkaş

Akkaş Proje Geliştirme Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ercan Akkaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Ercan, peş peşe açıkladı! Artçılar gecikti dedi, riskli yerleri duyurdu: Burada beklenen deprem delice olur! 

Jeofizik Y. Müh. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, peş peşe açıkladı! Artçılar gecikti dedi, riskli yerleri duyurdu: Burada beklenen deprem delice olur! 

Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik uyarı! Deprem bölgesinde bu mutlaka yapılmalı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Kahramanmaraş depreminden sonra olası salgın hastalıklar ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak, uyarısını dile getirdi. İşte uzmandan gelen o son dakika uyarısı...

Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan şok eden rakam! Göçük altında 184 bin kişi var! 

Depremlerin ardından, milyonlarca vatandaş, deprem uzmanlarından gelen açıklamaları merakla takip etmeye başladı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, şok eden rakamları peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için kritik deprem uyarısı!

Akdeniz ve özellikle Girit Adası çevresinde meydana gelen depremler sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu bölgelerde 7 şiddetinde depremler meydana gelebileceğini dile getirdi. 

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ercan'dan uyarı: O bölgede 6-7 büyüklüğünde deprem olur!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van’da yaşanan 5 şiddetindeki deprem sonrasında Muradiye bölgesinde gerilimin arttığını dile getirdi. Ercan, Kuzey Anadolu kırığında 6-7 büyüklüğünde deprem beklediğini belirtti.

Ahmet Ercan'dan Düzce depremi açıklaması!

Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Deprem Uzmanı Ahmet Ercan "Orada bir enerji açığı vardı. Oradaki enerji boşaldı. 1999 depreminde enerji açığı vardı boşaldı" şeklinde konuştu.

Ahmet Ercan'dan Türkiye'nin deprem riskine ilişkin dikkat çeken açıklama!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Girit'te bugün meydana gelen depremi değerlendirdi. Türkiye açısından bu depremlerin büyük bir sorun olmayacağını belirten Ercan, depremlerin nedenlerinin kabuk oluşumu olduğunu söyledi. Ercan, bu oluşumların süreceğini de kaydett

Ahmet Ercan'dan korkutan İstanbul depremi açıklaması!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, büyük İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklamalar yaptı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, depreme ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ercan Akkaş Haberi

Ercan Akkaş


Akkaş Proje Geliştirme Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ercan Akkaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Akkaş Proje Geliştirme Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, projelendirme, araştırma, geliştirme, restorasyon  hizmeti vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane,inşaatları yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazi üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ve montaj işleri yapmak,müstakil konut işhanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler,tatil köyleri inşa etmek, yapmak ve kiraya vermek,Türkiye sınırları içinde veya...