04 / 05 / 2024

Ercan Çavdar İnşaat

Ercan Çavdar İnşaat

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ümit ve Serhat Gündüz ortaklığında kuruldu!

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Taş Yapı, Ercan Havalimanı'nı ayağa kaldırdı!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Taş Yapı, KKTC'de Ercan Havalimanı'nın inşaatına başlıyor. Firma, 38 yıldır yapılması planlanan havalimanı ile atağa geçti.

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi ile bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 2 milyon TL.

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Ercan Çavdar İnşaat Haberi

Ercan Çavdar İnşaat

Bireysel doğalgazlı, geniş ölçülere sahip olan dairelerde, diafon ve kamera sistemi ile sizlere güvenli bir yaşam alanı sunulmaktadır, site içerisinde açık otopark yer almaktadır. Projenin içerisinde süs havuzları, çocuk oyun alanları ve kamelyalar düşünülmüş durumda. Anayol üzerinde olan sitede ulaşım sorunuda bulunmamaktadır. Daireler mutfak.vestiyer, hiltonları yapılarak sahiplerine full olarak 2016 Aralık ayında teslim edilecektir.  Başta Yeditepe olmak üzere Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat bu yeni projesi ile de semt dokusuna uygun binalar yapmaya devam edecek. Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşaa eden Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katmaktadır. Yaptıkları her projenin başında ve arkasında olan firma yetkilisi Ercan Çavdar ev sahiplerimize her zaman kazandırmaya...