16 / 05 / 2024

Ercan Çelik

Ercan Çelik

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

İnşaatta mevzuatlar aşılırsa dünyada ilk sıraya yerleşilebilir!

Yurtdışı taahhüt sektöründe hizmet veren TÜGİAD üyesi Ercan Çelik, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, inşaatta mevzuatlar aşılırsa Çin'in geçilebileceğini ve dünyada bir numaraya yerleşilebileceğini söyledi.

Zonguldak’ta Mart ayında 471 konut satıldı!

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik'in açıkladığı verilere göre; Zonguldak’ta Mart ayında 471 konutun satışı gerçekleşti.

Zonguldak'ta 379 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik, kurumun Mayıs 2019 ayı ile ilgili hazırladığı istatistik verilerini paylaştı.

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ercan Alğan tarafından kuruldu. 

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Ereğli Demir Çelik'ten hisse satışı!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş, ArcelorMittal Ambalaj Çeliği Sanayi ve Ticaret A.Ş hisse satışıyla ilgili açıklamada bulundu

Burçelik Vana'dan sorumluluk beyanı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.şž, finansal tablo ve faaliyet raporlarının kabulune ilişkin yönetim kurulunun sorumluluk beyanını açıkladı

Ereğli Demir çelik davalarında son durum!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, devam eden davalarına ilişkin gelişmeleri açıkladı...  

Alfaçelik, Libya yatırımlarını askıya aldı!

Libyada Tripoli ve  Bingazide stad inşaa etmeyi  planlayan Türk yapısal çelik şirketi  Zbs Alfaçelik, ülkede yaşanan karışıklıklar nedeniyle şimdilik yatırımlarını durdurdu

Kardemir Karabük Demir Çelik'de kimin hissesi ne kadar

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, grup şirketleri hakkındaki bilgileri açıkladı

Tevfik Ercan Yalısı, Chilai Restaurant'a dönüştü!

Eğlence ve yemeğin yeni adresi Bebek'teki meşhur Tevfik Ercan Yalısı, Angel Grup'un 50 milyon liralık yatırımıyla dünya mutfağından seçmeler sunan Chilai Restaurant'a dönüştü  

Zbs Alfaçelik, Ankara 'da konut yapacak!

Zbs Alfaçelik, bu yıl için belirlediği 20 milyon euro 'luk cironun yüzde 70 'ini yurtdışı işlerden kazanacak. Firmanın hedefinde Libya, Azerbaycan ve Irak bulunuyor...

Ercan Çelik Haberi

Ercan Çelik

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu;-Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Ç. Cevizler Deresi Caddesi, Kınalı Sokak,...