28 / 04 / 2024

Ercan Çimen

Ercan Çimen

2014 seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkanı olan Ercan Çimen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den aday olarak gösterildi. Peki, Ercan Çimen kimdir?

Gümüşhane Yeni Mahalle'de imar yolu trafiğe açıldı mı?

Gümüşhane Belediyesi, Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi’nde kapalı bulunan imar yolunun trafiğe açılması için çalışma başlattı.

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Prof Dr. Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İzmir'deki deprem İstanbul'da olsaydı korkarım 10 binlerin ölümünden söz ediyor olurduk. Özellikle yıkımlar İstanbul'un Avrupa yakasında yoğun olurdu” diye konuştu. Ercan, riskli ilçelere de değindi.

Ahmet Ercan: İzmir'de yıkılan binaların ortak yanları çok!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, gerginliğin, kırığın Ege Denizi'nin bulunduğu tarafta toplandığını, büyük artçıların Türkiye kıyılarında değil de bu bölgede olacağını belirtti. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: İzmir'deki deprem 40 atom bombası gücünde!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Seferihisar açıklarında yaşanan depremden çıkan enerjinin yaklaşık 40 atom bombası gücünde olduğunu, deprem odağında 2 metre 36 santim yamulma meydana  geldiğini belirtti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 12 gün önce İzmir için uyarmıştı!

Prof. Övgün Ahmet Ercan, Sisam’ın kuzeyinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremi bildi. Prof. Ercan, 19 Ekim'de Ege Denizi’nde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalarda bulunmuş, bölgede büyük bir deprem beklediğini belirtmişti.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu kırığının sınır tanımadığını vurgulayan Ercan, Marmara'da İstanbul ve Tekirdağ kolunda deprem beklediklerini bütün odaklanmalarının bu noktada olduğunu kaydetti. 

Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Bu binalar öldürür!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydın ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde girişte duvarsız bırakılan katların, deprem güvenliğini yüzde 15 düşürdüğüne dikkat çekti. Prof. Dr. Ercan, "Deprem yönetmeliklerine aykırı bu hatalar nasıl yapılıyor, doğrusu şaşırıyorum" dedi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Ahmet Ercan: 4.2'lik deprem uyarıcıydı!

Marmara Denizi'nin Tekirdağ açıklarında saat 16:38'de ve 21:06'da deprem meydana geldi. Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin açıklamalar yaptı...

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Ercan Çimen Haberi

Ercan Çimen

Ercan Çimen kimdir?

Ercan Çimen, 1966 yılı Gümüşhane doğumlu. İlk ve ortaöğretimini de aynı Gümüşhane'de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olan Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen mezuniyetinin ardından aile şirketi olan Çimenler Grup’ta yönetim kurulu üyesi olarak ticari hayata atılan Çimen, kurumsallaşmanın sağlanmasında önemli adımlar attı. 

Hali hazırda Çimenler Grup yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Çimen, Grup bünyesindeki Çimenler Otel, Çimenler Kuyumculuk, Çimenler Otomotiv, Harşit Tur, Balyemez Konağı ve Ataç Konağı ile hizmet vermektedir. Ailesi üç kuşaktır ticaretle uğraşan Ercan Çimen, gerek Gümüşhane’de gerekse ülke genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla 500’den fazla kişiye istihdam sunmaktadır.   

Ayrıca çeşitli Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak...