30 / 04 / 2024

Ercan Havaalanı taş yapı

Ercan Havaalanı taş yapı

Ercan Havaalanı'nın genişleme çalışmaları çerçevesinde, askere ait olan yerler dün yapılan sözleşme ile Taşyapı'ya teslim edildi...

Ercan Havaalanı'nda askere ait yerler devredildi!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havaalanının genişleme çalışmaları çerçevesinde, askere ait olan yerlerin dün yapılan sözleşme ile Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Aş'ye teslim edildiğini açıkladı.

Deprem korkusu yaşamak istemeyenler bu illere taşınsın! Deprem uzmanı Ercan, deprem riski az olan 9 ili açıkladı!

Deprem uzmanları büyük depremin beklendiği Marmara dahil olmak üzere riskli illerle ilgili uyarılarını sık sık dile getirirken, deprem güvenli iller merak konusu oldu. Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem güvenli illeri tek tek X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o iller...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu, Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: 6.4 şiddetinde sallayabilir! Son dakika! 

Dün Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan önemli açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Yunuseli Havaalanı arazisinin Bakanlığa devredilmesinin gerekçesi TBMM'de!

Yunuseli Havaalanı'nın arazisinin bir bölümünün Bakanlığa devredilmesinin gerekçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan Çukurova ve Hatay için deprem uyarısı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kıbrıs'ta dün yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem için de aylar önce uyarılarda bulunmuştu.

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Bu binalar öldürür!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydın ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde girişte duvarsız bırakılan katların, deprem güvenliğini yüzde 15 düşürdüğüne dikkat çekti. Prof. Dr. Ercan, "Deprem yönetmeliklerine aykırı bu hatalar nasıl yapılıyor, doğrusu şaşırıyorum" dedi.

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Ercan Havaalanı taş yapı Haberi

Ercan Havaalanı taş yapı

Ercan Havaalanı'nın genişleme çalışmaları çerçevesinde, askere ait olan yerler dün yapılan sözleşme ile Taşyapı'ya teslim edildi Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havaalanı'nın genişleme çalışmaları çerçevesinde, askere ait olan yerlerin dün yapılan sözleşme ile Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Aş'ye teslim edildiğini açıkladı. Taçoy kendileri tarafından geçtiğimiz hafta yıkımı başlatılan Ercan Havaalanındaki İstanbul Hangarı ile ilgili mahkeme kararının ise 9 Ocak'ta verileceğini ve yıkımın ise durdurulduğunu kaydetti. 


Taçoy'a bir kabulü sırasında gazeteciler tarafından Ercan Havaalanının 4 yıl sürecek genişleme çalışmaları çerçevesinde Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Aş. ile bugün bir sözleşme imzalanacağını açıkladığı hatırlatıldı ve sözleşmenin imzalanıp imzalanmadığı soruldu. 

Taçoy, soruyu yanıtlarken, iki noktanın Ercan Havaalanı'nın gelişme alanı içerisinde olduğunu; bunlardan birinin askere ait olan yerler olduğunu söyledi. 


Askere...