02 / 07 / 2024

Ercan Karasu

Ercan Karasu

Hinterland İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ercan Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül 2013 tarihinde Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Nuri Bey Sokak'ta kuruldu

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 7.5'e varan deprem açıklaması: İstanbul, Karasu, Bursa, Altınoluk...

Deprem bilimci Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte Ercan'ın o açıklaması...

Karasu Otomotiv Endüstri Bölgesi yer seçimi tamamlandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Sakarya'nın Karasu ilçesinde, otomotiv konusunda ihtisaslaşmış bir endüstri bölgesinin kurulması için gerekli fizibilite ve yer seçimi çalışmalarımız tamamlandı" dedi.

Karasu'da 222 hektar alana Otomotiv Bölgesi kuruluyor!

Sakarya Karasu'ya Otomotiv ihtisas Endüstri Bölgesi kuruluyor. Bölgede yerli otomobil ve elektrikli-hibrit araçların üretimine öncelik verilecek. 2 milyar lira yatırımın girmesi planlanan bölgede 8 bin kisi istihdam edilecek.

Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi belli oldu!

Sakarya Karasu ilçesinde yapılması planlanan Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi için proje alanı belli oldu. Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi'ne ait karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ulaş Karasu kimdir?

İnşaat Mühendisi Ulaş Karasu, CHP Sivas Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ulaş Karasu kimdir? Ulaş Karasu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ulaş Karasu...

Kaynarca-Karasu ikiz tünel çalışmaları devam ediyor!

Kaynarca-Karasu yolundaki ikiz tünel ve kavşak çalışmaları sürüyor.Fatih Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, temmuz 2013'te başlayan çalışmanın üç bölgede sürdürüldüğünü söyledi.

Karasu Sahil Parkı için çalışmalar başlıyor!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hedefimiz kuzey sahillerini mavi bayrakla buluşturmak. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Ercan Havaalanı ihalesi iptal mi edilecek?

Ercan Havaalanı ihalesini alan ortaklardan Terminal Yapı’nın, diğer ortak Taşyapı’yı kendisini projeden dışlamakla suçlaması, Ercan Havaalanı’yla ilgili yeni bir tartışma başlattı..

Ercan Havaalanı inşaatı bu hafta başlıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, geçtiğimiz aylarda törenle temeli atılan ancak çeşitli nedenlerle inşaatına başlanılamayan Ercan Havaalanı konusunda "Tüm problemler hafta sonu bitecek ve hafta başı inşaat başlayacak" dedi.

Karasu Limanı neden gecikti?

Sakarya Yeni Haber Gazetesi yazarlarıdan Cihan Ersöz bugünkü köşe yazısında Karasu Limanı neden gecikti sorusuna yanıt verdi..

Karasu Sahil Parkı ihalesini Surtaş Madencilik İnşaat kazandı!

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Assan Karasu'ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi kuracak!

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Karasu’ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi yatırımı yapacak. Cari açığa eritecek olan yatırım ile savunma sanayi, gemicilik ve otomotiv sanayiine alüminyum sac üretilecek.

Ahmet Ercan: İmralı depremi Gemlik'i etkiler!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan, İmralı Adası yakınlarında 6.2 ila 6.6 büyüklüğünde bir deprem beklendiğini ve bunun Gemlik'i de etkileyeceğini söyledi.

Ercan Karasu Haberi

Ercan Karasu

Hinterland İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ercan Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


Hinterland İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemesi alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hinterland İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Nuri Bey Sokak,...