04 / 05 / 2024

Ercihan Ulu

Ercihan Ulu

Artland Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ercihan Ulu, Aslı Uğur tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Kadir-Neslihan Doğulu çifti 4 milyon TL'ye ev aldı!

8 Temmuzda evlenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti dekore ettikleri evlerine yerleşti. Alınan bilgilere göre ikili oturdukları evi 4 milyon TL'ye satın aldı.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Sivas Divriği Ulu Camii'nin restorasyonu 5 yıl sürecek!

Sivas'ta bulunan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nda başlatılan tarihin en kapsamlı restorasyonunda çalışmalar sürüyor. Camiinin restorasyonu 5 yıl sürecek.

Sivas Divriği Ulu Camii restorasyonu 5 yıl sürecek!

SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde bulunan ve UNESCO'nun 1985 yılında 'Dünya Kültür Mirası' listesine aldığı Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nda başlatılan tarihin en kapsamlı restorasyonunda çalışmalar sürüyor.

Bursa Ulu Camii restore edilmeli!

Bursalı tarihçi Erhan Yıldızalp, Ulu Cami'nin yapım tarihini gösteren kitabesinin gün yüzüne çıkarılması gerektiğini söyledi.

Diyarbakır Ulu Camii'nin restorasyonu son aşamada!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'de çalışmalar son aşamaya geldi. Ulu Cami'nin daha önce 6-7 bin kişilik olan kapasitesi 10 bine yükseldi.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Sivas Divriği Ulu Cami restore ediliyor!

UNESCO 'Dünya Kültür Mirası' listesinde yer alan ve Anadolu'nun 'El-Hamrası' olarak nitelendirilen tarihi Divriği Ulu Cami ve Darü'ş-şifası restorasyon süreci başladı.

Ebru Ulu kimdir?

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Edirne Ulu Camii yenilendi!

Edirne’de Vakıf Haftası kapsamında Osmanlı döneminde padişahların kılıç kuşanma merasimlerinin yapıldığı, kentin eski camii olan ve yapımı 1414’te tamamlanan Ulu (Eski) Camii çiçeklerle bezenerek adeta rengarenk oldu.

Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda restorasyon başladı!

UNESCO'nun "Dünya Kültür Mirası Listesi"nde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.Kaya, restorasyon çalışmalarının kılınan cuma namazının ardından başladığını söyledi.

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatlar!

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatları 2+1'lerde 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. Antalya Kepez'de yükselen Panorama Evleri projesinin ilk etabı 2017 sonunda teslim ediliyor...

Sur'daki Ulu Cami'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki İslam dünyasının 5. Harem-i Şerif'i olan tarihi Ulu Cami'de, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı

Ercihan Ulu Haberi

Ercihan Ulu

Artland Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ercihan Ulu, Aslı Uğur tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Artland Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Artland Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Özgür Caddesi, Remzi Özer İş Merkezi, 31 KAt:4...