15 / 05 / 2024

erciş konteyner

erciş konteyner

Van'da yaşanan büyük deprem sonrası kurulan konteynerler kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi...

Suriyeli mülteciler için prefabrik ve konteyner evler inşa edilecek!

Avrupa'daki Suriyeli mültecilerin prefabrik ve konteyner evleri Türkiye'den gidecek. Suriye'de 2011 yılı Mart ayında başlayan ve bugün uluslararası krize dönüşen iç savaş, önlenemeyen mülteci akını nedeniyle Avrupa ülkelerini de kara kara düşündürüyor.

Van Erciş'teki 90 yıllık okul restore edildi!

Van Erciş ilçesinde 90 yıl önce eğitim öğretime açılan ve deprem sonrası kaderine terk edilen Atatürk İlkokulu, hazırlanan projeyle tekrar eğitime kazandırıldı.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

Erciş Belediyesi yeni binasına taşındı!

Erciş Belediyesi, 2011 yılında yaşanan depremle beraber belediye hizmet binasının zarar görüp yıkılmasından sonra yaklaşık dört yıldır hizmet verdiği prefabrik binadan TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başlayarak tamamladığı yeni binaya taşındı.

Van Erciş su arıtma tesisi hızla ilerliyor!

Van'da, Avrupa Birliği'nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Van Erciş'te yeni su arıtma tesisleri inşa edilecek!

Van'ın Erciş ilçesinde, Avrupa Birliği'nin hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisleri bölge için örnek bir proje olarak uygulanıyor. Van'da Avrupa Birliği'nin hibe desteği ile büyük bir proje hayata geçiriliyor.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Erciş Belediyesi’nden yol açma çalışması!

Van’ın Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bucakönü Mahallesi’nde yol açma çalışması başlatıldı. Toplamda 20 kilometrelik yolun yapımını tamamladı. Mevcut yolların stabilize çalışması da yapıldı.

Erciş'te TOKİ tarafından yapılan cami yarın açılıyor!

Van'ın Erciş ilçesinde TOKİ tarafından çarşımerkezinde inşa edilen yeni cami yarın Cuma namazında ibadete açılacak. Yeni caminin isminin ise İl Müftülüğü tarafından belirleneceği kaydedildi.

TOKİ'nin Van Erciş'te inşa ettiği cami yarın açılacak!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ tarafından çarşı merkezinde inşa edilen yeni cami yarın Cuma namazında ibadete açılacak. Yarın hizmete açılacak yeni caminin isminin ise İl Müftülüğü tarafından belirleneceği kaydedildi.

Van Erciş'te yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erciş’teki mesaisine bayram tatilinde de devam etti.

erciş konteyner Haberi

erciş konteyner
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Van'da yaşanan 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye 29 konteyner kurmuştu. Van halkı kalıcı konutlara geçmeye başlamasıyla konteynerlar bir bir kaldırılıyor. Kent alanında bulunan ve Van halkının mescit, ana sınıfı ve sosyal amaçlı kullandığı konteynerlar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor. Konteynerları kırıp içerisindeki rögar kapaklarını açık...