04 / 05 / 2024

Erciş termal projesi

Erciş termal projesi

İlçeye 34 kilometre uzaklıktaki Taşkapı Mahallesi'nde bulunan ve vatandaşlar tarafından etrafı taslarla çevrilerek havuza dönüştürülen sıcak su kaynağı, basta çocuklar olmak üzere tüm mahalle halkına hizmet veriyor.

TOKİ, Van Erciş’de 830 sosyal konut yapacak!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Erciş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Erciş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini satışa sunuyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Darıca Termal Grup projesi yargıya taşınıyor!

CHP Darıca İlçe Örgütü, Termal Grup projesini yine yargıya taşıyacak. Başkan Gürer Yıldırım projenin Darıca için aslında bir fırsat olduğunu ancak belediye yönetiminin değerlendiremediğini söyledi.

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

Van Erciş 407 dükkan ve 48 ofis ihalesi yapıldı!

Van’ın Erciş İlçesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 407 dükkân ve 48 ofisin ihalesi gerçekleşti..

Erciş termal projesi Haberi

Erciş termal projesi

Van'ın Erciş ilçesindeki kaplıca, her m evsim vatandaşların akınına uğruyor. İlçeye 34 kilometre uzaklıktaki Taşkapı Mahallesi'nde bulunan ve vatandaşlar tarafından etrafı taslarla çevrilerek havuza dönüştürülen sıcak su kaynağı, basta çocuklar olmak üzere tüm mahalle halkına hizmet veriyor. Mahalleliler tarafından "hamam" olarak adlandırılan, özellikle sonbahar ve kıs dönemlerinde vatandaşların uğrak yeri olan kaplıca, Kurban Bayramı'nda da çocukların ve gençlerin akınına uğradı. Günün yorgunluğunu kaplıcanın sıcak ve şifalı suyunda yüzerek atan gençler, açık havada söyledikleri türkülerle de eğlenceli vakit geçiriyor. Yıllardır bo$a akan su kaynağının tesise dönüştürülerek turizme kazandırılmasını isteyen Haydar Koçak, suyun sıcaklığının 6570 derece dolayında olduğunu belirterek, mahalle halkının girişimleri ve Erciş Belediyesinin katkılarıyla kısa süre sonra suyun bulunduğu alana havuz yaptırılacağını söyledi. Koçak, havuzun ücretsiz olarak halka hizmet...