02 / 05 / 2024

Erciş TOKİ yol yapım

Erciş TOKİ yol yapım

Van'ın Erciş Belediyesi, ilçede yaşanan ağır kış şartlarına rağmen yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yağan karla beraber ulaşımda sıkıntı yaşanan mahalle yolları, belediye ekiplerinin yoğun çalışmalan sonucu yeniden yapılıyor.

TOKİ, Van Erciş’de 830 sosyal konut yapacak!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Erciş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Erciş 2022 sosyal konut projesi...

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020!

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Van Erciş kura sonucu isim listesi 28 Mayıs...

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan 48 ofis ihalesi 12 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek Van İli Erciş İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis projesi için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Van İli Erciş İlçesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 407 adet dükkan için ihale tarihi belirlendi.

Van Erciş Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Erciş'te inşa edilen yeni hastanenin inşaatını inceledi. TOKİ tarafından hayata geçirilen hastanenin 2017 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

TOKİ'den Erciş'e ticaret merkezi!

TOKİ Van Erciş'i inşa ettiği yeni ticaret merkeziyle ekonomik anlamda canlandıracak. İnşa edilen ticaret merkezi 408 dükkan ve 48 ofisten oluşuyor.

Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı gören Erciş İlçesinde ağır hasarlı işyerlerinin inşası için TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Erciş Belediyesi protokol imzalandı.

Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında 2012 yılında imzalanan protokoller kapsamında başlatılan Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Erciş TOKİ yol yapım Haberi

Erciş TOKİ yol yapım


Van'ın Erciş Belediyesi, ilçede yaşanan ağır kış şartlarına rağmen yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Yağan karla beraber ulaşımda sıkıntı yaşanan mahalle yolları, belediye ekiplerinin yoğun çalışmalan sonucu yeniden yapılıyor. Ekipler, asfalt sezonu öncesinde merkez ve bağlı mahallelerde bozuk yolların tamirini yaparak 40 ton soğuk asfalt döküyor. Gölağzı, Aşağı Toki, Çınarlı ve Salihiye mahallelerindeki bozuk yollara soğuk asfalt döken ekiplerin çalışması diğer mahallelerle devam edecek. 

Çalışmalardan memnun kalan mahalle sakinleri de belediye ekiplerine teşekkür etti.



Erzurum Pusula...