28 / 04 / 2024

erciyes Kapadokya mesafesi

erciyes Kapadokya mesafesi

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Erciyes ve Kapadokya'nın güçlerinin birleştirilmesi ve bölgenin turizm pastasından daha fazla pay almasına yönelik Erciyes-Kapadokya Çalıştayı Nevşehir'de yapıldı. Başkan Özhaseki, Ankara-Kayseri hızlı tren hattı ile ilgili yeni gelişmeyi de ilk kez açıkl

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi ile önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'nın turizm potansiyelinin birleştirilmesi için "kültür kayağı" konsepti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kapadokya'da kültür, Erciyes'te kayak turizmi ile gelişiyor!

Peri bacaları ve de balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı.

Kapadokya ve Erciyes Dağı aynı turizm paketinin içinde pazarlanıyor!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı. İkisi bir arada paketi sunuluyor.

Kapadokya ve Erciyes'te 21 yeni otel yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 300 milyon avro yatırımın planladığı master plan çerçevesinde Erciyes, Türkiye'nin birinci, dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden biri olmak üzere hazırlanıyor.

Erciyes'te kayak, Kapadokya'da kültür turizmi!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Kapadokya ve Erciyes güçlerini birleştirecek!

Proje çerçevesinde medya temsilcileri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm Aş Yönetimi ve Tümsiad Nevşehir Şube yöneticileri bir araya gelerek, Erciyes ve Kapadokya için yeni ve farklı çalışmalar yapacak.

Kapadokya'daki oteller bayramda yüzde 90 doluluk oranına ulaşacak!

Türkiye' nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya' da, 5 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca, turistik tesisler ve konaklama merkezlerinde doluluğun yüzde 90'a ulaşması bekleniyor...

Kapadokya'yı yılın ilk 6 ayında 1 milyon kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin peribacaları ve yer altı şehirleri ile ünlü turizm merkezi Kapadokya bölgesini, yılın ilk 6 ayında 1 milyon 261 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Kapadokya'yı ziyaret eden turist sayısı arttı!

Kapadokya bölgesini ziyaret eden turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 7 artarak 1 milyon 300 bine yaklaştı. Kapadokya bölgesini yılın ilk 6 ayında 1 milyon 261 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Kapadokya'daki çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği peribacaları, kaya kiliseleri ve yer altı kent yerleşimleriyle Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden olan Kapadokya'ya yatırımlarına devam ediyor

Kapadokya'yı 11 ayda 2 milyon 477 bin turist ziyaret etti!

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini bu yılın 11 ayında 2 milyon 477 bin 136 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Kapadokya'yı 6 ayda 1 milyon 262 bin turist ziyaret etti!

Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri, bu yılın ilk 6 aylık döneminde 1 milyon 262 bin turistin ziyaret ettiği bildirildi. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turist sayısı geçen yıla göre artış gösterdi...

erciyes Kapadokya mesafesi Haberi

erciyes Kapadokya mesafesi

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya ile Erciyes Dağı Kayak Merkezi "kültür kayağı" konseptiyle aynı turizm paketinde yer almaya başladı. 


Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ tarafından geliştirilen "Kültür kayağı" konseptiyle hazırlanan paket turlarla, turistler, hafta sonunu Kapadokya'nın mistik coğrafyasında geçirme imkanı bulurken hafta içi ise 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağı'nda kayak yapabiliyor. 


Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamı 300 milyon avroluk bir yatırım olan Erciyes Master Planı'nı hazırlarken projenin hem kentin hem de bölgenin turizm gelirini arttırmasını hedeflediklerini söyledi.


Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projenin bölgeye de katkı sağlaması için somut adımlar atıldığını belirten Cıngı, bir zamanlar  Kapadokya Krallığı'nın başkenti olan Kayseri ile Kapadokya'nın turizmden birlikte yararlanmalarını amaçladıklarını dile getirdi.


Kayseri ile Kapadokya'yı turizmde bir...