29 / 04 / 2024

Erciyes spor merkezleri

Erciyes spor merkezleri

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Erciyes'e yeni iş yerleri inşa ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış spor merkezlerinden birisi haline gelen ve yaz mevsiminde de büyük ilgi gören Erciyes’e 8 iş yeri daha inşa ediliyor.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe projelerle gelişmeyi hedefliyor. Spor kulübü, Türkiye’nin her yerinde satın aldığı arazilerine şube binaları ve spor merkezleri inşa edecek.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Manisa Salihli'ye yeni spor salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Bartın’da il spor merkezleri açıldı!

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet verecek olan il spor merkezleri düzenlenen törenle açıldı. Yapılan törene Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir katıldı.

Bingöl'de İl spor merkezlerinin açılışı yapıldı!

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı. Açılış, kortej yürüyüşü ile başladı.

Ümraniye ve Halkalı konut projeleriyle gelişti!

39 cana mezar olan Ümraniye Hekimbaşı ve Halkalı'daki kötü görünümlü çöplüklerde şimdi hayat var. Yerlerinde muhteşem yaşam ve spor merkezleri yükseliyor.

Erciyes spor merkezleri Haberi

Erciyes spor merkezleri

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. 


Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.


7 kayak pistinin de açık olduğu Erciyes'i Adana, Mersin, Ankara gibi çevre illerden gelen kayakseverler de tercih etti.


Kayak yapmayı yeni öğrenenler, pistlerde zaman zaman zor anlar yaşayarak, ilginç görüntüler oluşturdu.


Mersin'den Kayseri'ye gelen Sedef Güler, Erciyes'in modern tesislere sahip olduğunu, yaklaşık iki yıldır kaymak için burayı tercih ettiğini söyledi.


Güler, "Hava açık olduğu zaman kayak yapmak daha güzel oluyor. Ayrıca Erciyes'in zirvesinin çok hoş insana huzur veren bir görüntüsü var. Arkadaşlarımızla geldim, güzel vakit geçiriyorum" dedi.


Ailece Erciyes'e gelen Mesut Gözübüyük ise çocuklarının kaymayı çok sevdiğini, kızaklarla amatörce kayak yaptıklarını dile getirdi.


Gözübüyük, "Kayseriliyiz, kentimizde böyle bir güzelliğin olması gurur verici" ifadelerini...