07 / 05 / 2024

erciyes teleferiği

erciyes teleferiği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birini yapmak için başlattığı Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Erciyes'e yeni iş yerleri inşa ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış spor merkezlerinden birisi haline gelen ve yaz mevsiminde de büyük ilgi gören Erciyes’e 8 iş yeri daha inşa ediliyor.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

Antalya Tünektepe teleferiği hizmet vermeye başladı!

Antalya Büyükşehir tarafından "Ayaklarınız yerden kesilecek" sloganıyla yapılan teleferik, hizmet vermeye başladı. Teleferikle Tünektepe'ye çıkanların kenti kuşbakışı izleyebileceğine dikkati çeken Türel, projenin sloganının da "Antalyalıların ayağı yerden kesilecek." olduğunu hatırlattı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

erciyes teleferiği Haberi

erciyes teleferiği


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birini yapmak için başlattığı Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bu tesislerle birlikte yapımı tamamlanan tesis sayısı 59'a yükseldi. Erciyes'e bugüne kadar 150 milyon Euro harcadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'in Kayseri'nin dünyaya açılan penceresi olduğunu söyledi. 


Erciyes'te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 15 tesisin açışı törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, oda başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 3. etap çalışmaları...