18 / 05 / 2024

Erciyeste 15 tesis

Erciyeste 15 tesis

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3 yıl önce temel attıklarını ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi...

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Kanal İstanbul'un gayrimenkul gelirleri 15 milyar dolara ulaşabilir!

Kanal İstanbul için yapılan finansal fizibilite çalışmasına göre gelirler; gayrimenkul gelirleri, kanal kullanım/kiralama gelirleri, kanal işletme gelirleri, entegre tesis işletme gelirleri olarak belirlendi. Gayrimenkul gelirlerinin senaryolara göre 15 milyar dolara ulaşabileceği belirtildi.

Enerji faturaları asgari ücretin yüzde 15'ini geçti!

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB), yayınladığı enerji raporunda, 'Türkiye'nin plansız yatırımlarla ihtiyacın çok üzerinde üretim kapasitesi tesis ettiğini' belirterek, enerji faturalarının asgari ücretin yüzde 15'ini aştığını aktardı.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

BDDK'dan 15 bankaya 19.6 milyon TL ceza!

BDDK, talimatlara aykırı işlem tesis edilmesi gerekçesiyle 15 bankaya toplam 19 milyon 650 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

15 Temmuz Şehitler Müzesi ve Karakol planlara işlendi!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Beylerbeyi ayağına yapılan 15 Temmuz Müzesi ve Karakol binasının yapıldığı alanın, "Sosyal kültürel, idari ve dini tesis alanına" alınması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle onaylandı.

15 yılda 148 milyar TL’lik tesis yatırımı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2002'den bu yana rekor projelere imza atıldı. 15 yılda 148 milyar TL’lik 6.493 tesis hizmete girdi.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Şanlıurfa HOSAB'da 15 firma tesis kurmak için başurdu!

İnşaat çalışmaları başlayan Şanlıurfa'daki Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi gelecek yıl hizmete girecek. 240 dönüm arazi üzerinde yer alan HOSAB'da 15 firmanın tesis kurmak için başvurusu alındı.

Avcılar Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Avcılar İlçesi, 15.12.2006 onaylı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Erciyeste 15 tesis Haberi

Erciyeste 15 tesis

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nin 3. etabı kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesisin açılışı törenle yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3 yıl önce temel attıklarını ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi. 


Proje için bugüne dek 400 milyon liradan fazla harcama yaptıklarına dikkati çeken Özhaseki, şöyle devam etti: "Bir belediye niye dağlara bu kadar para harcar? 


Birçok belediye bugün maaş ödeyemiyor, ikramiye dağıtamıyor, borçlu, haciz kıskacında ama biz Allah'a şükür şehrin her yerinde çalışıyoruz. Raylı sistem için harcayacağımız para yıl sonuna kadar 1 milyar lirayı buluyor. Diyeceksiniz ki; Ankara'dan torpiliniz var, Cumhurbaşkanı nasılsa hemşehriniz, Başbakan Kayseri'yi seviyor, hazır paralar geliyor siz de harcıyorsunuz.' Arkadaşlar devlette adalet esastır. 


Devlet kime...