18 / 05 / 2024

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Küçükçekmece'de, Enser Erdoğan ve Navruz Erdoğan Müdürlüğü'ne kuruldu.

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem İlhan tarafından kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Uygun tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Nursefa Erdem tarafından kuruldu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Ep tarafından kuruldu.

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Erd Matbaa İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Matbaa İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Erdoğan tarafından kuruldu.

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ercan tarafından kuruldu. 

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Enser Erdoğan ve Navruz Erdoğan Müdürlüğü'ne kuruldu.


ERD Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;01-  Bilumum elektrikli, elektronik ve mekanik her türlü makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. İmalat faaliyetinde bulunan tüm sektörlerdeki makinalar, yedek parçaları, bağlantı ekipmanları ile aksesuar malzemelerinin imalatı, bu makinelerin elektrik, elektronik malzemelerinin imalatını, alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikro cipler ve bunların birleştirme elemanları, pano, makine, elektrikli küçük el aletleri, sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,serfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin her türlü elektrik malzemeleri...