29 / 04 / 2024

erdal acar otel mi açacak

erdal acar otel mi açacak

Erdal Acar İstanbul’da biri butik olmak üzere üç tane otel açmaya hazırlanan Erdal Acar, bir açılışa ise dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ı getirtiyor.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Ali Erten: İlk defa kendi stadımız, kendi salonumuz oluyor!

Futbol şubesine sponsor olan Erdal Acar'ın bu desteğini çektiğini açıklamasının ardından Erten, yazılı bir açıklama yaptı. Erten'in yönetim kurulunun yaptığı bazı işleri sıraladığı açıklama şu şekilde;

İrem Derici ve eşi Beykoz Acarblu Residence'tan ev aldı!

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir, Beykoz'da Erdal Acar'ın sahibi olduğu yapımı devam eden Acarblu Residence'dan ev aldı. 700 bin dolar ödeyecekler.

Emel Yıldırım Nişantaşı'nda butik açacak!

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Park Dedeman Levent’in otel müdürü Tunay Erdal Oldu!

Dedeman Grubu’nun Haziran 2015’te misafirlerini ağırlamaya başladığı 17. Oteli Park Dedeman Levent’in “Otel Müdürlüğü” görevine turizm sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Tunay Erdal atandı.

Gökhan Töre Acarblu Residance'tan ev aldı!

BEŞİKTAŞ ve milli takımın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, Beykoz Acarblu Residance'tan ev aldı. Tören'nin evi Erdal Acar'dan indirimle satın aldığı öğrenildi.

Erdal Acar Karşıyaka'ya sponsor mu oluyor?

Bir dönem Beşiktaş yönetiminde görev yapan ve futbolculara verdiği pahalı hediyelerle magazin basınında yer alan İstanbullu iş adamı Erdal Acar, Karşıyaka için devreye giriyor.

erdal acar otel mi açacak Haberi

erdal acar otel mi açacak

Emel Yıldırım’la olan 19 yıllık evliliğini bitiren Erdal Acar kendini tamamen işine verdi. İstanbul’da biri butik olmak üzere üç tane otel açmaya hazırlanan Erdal Acar, bir açılışa ise dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ı getirtiyor. 


Eylül sonunda Kandilli’de açacağı tamamı suit 23 odadan oluşan otelin açılışına Shayk gelecek. Acar ayrıca Kandilli’deki otelinin alt katına da dünyaca ünlü kulüplerden birini...