07 / 05 / 2024

Erdal Çolak Gayrimenkul adres

Erdal Çolak Gayrimenkul adres

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Çolak tarafından kuruldu. 

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aces Invest İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aras İsazade ve Erdal Çolak ortaklığında kuruldu.

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eramax Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarıdere ve Ercan Sarıdere ortaklığında kuruldu.

Serba Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serba Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Akarslan tarafından kuruldu.

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de Saip Çolak tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Burak Çolak, Fatih Çolak ve Yavuz Bülbül ortaklığında kuruldu.

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Mymizan İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mymizan İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erdal Kurtaran tarafından kuruldu.

Erdal Çolak Gayrimenkul adres Haberi

Erdal Çolak Gayrimenkul adres

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Çolak tarafından kuruldu. 

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-GAYRIMENKUL SEKTÖRÜ Hertürlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Mal sahibi ve kiracı arasında kiranın tahsilatında garantörlük yapmak. B-GIDA SEKTÖRÜ Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk,...