03 / 05 / 2024

Erdal Demir karabük

Erdal Demir karabük

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir kimdir? Erdal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir'in biyografisi...

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik ortaklık davası hakkında açıklama yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili gelişmeleri bildirdi..

Mehmet Yanmaz Kardemir Karabük'ten ayrıldı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mehmet Yanmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.

Erdal Demir karabük Haberi

Erdal Demir karabük

Erdal Demir kimdir?

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"07.02.1975 Karabük doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Karabük’te aldım. 1993 yılında iş hayatına madencilik sektöründe başladım. 


Bu süreç içerisinde Esnaf Odaları Başkan Yardımcılığı, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Esnaf Kefalet KOOP. Yön. Kur. Üyeliği ve birçok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptım. 


Şu anda madencilik, müteahhitlik ve turizm sektörlerinde iş hayatıma devam ediyorum. Evli ve 1 çocuk...