10 / 05 / 2024

Erdal Mutlu

Erdal Mutlu

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu.

Mtl Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan stada yeşil ışık!

Bayramda aile geleneklerini sürdürdüklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı'da stat projesi için de, " Arazilerimiz kamulaştırılacak ve binalar boşaltılacaksa buyursunlar " dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı uçuracak projelere imza atacağız!

Karşıyaka Belediyesi, 2014 - 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız" dedi.

Mutlu İnşaat Pashadora satılık!

Mutlu İnşaat Pashadora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

PAGEV Mutlu Balıklar projesi ile sorunsuz bir çevre sizi bekliyor!

PAGEV öncülüğünde kurulan “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi” sektörlerin ortak sorunlarının çözümü yönündeki çalışmalarına devam ediyor. PAGEV Mutlu Balıklar projesi ile sorunsuz bir çevre sizi bekliyor.

Erdal Bahçıvan: İSO 500’ün finansal yapısı kötüleşti!

Erdal Bahçıvan, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçlarına ilişkin, “Göstergeler, 2013 yılında 500 Büyük Kuruluşun finans yapısının bir önceki yıla göre kötüleştiğini ortaya koyuyor” değerlendirmesinde bulundu

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bayraklı Katı Atık Bertaraf Tesisi için ÇED raporunu bekliyoruz!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yeni Asır'a konuştu. Çöp tesisi ile ilgili herhangi bir itirazlarının olmadığını belirten Akpınar, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporundan çıkacak sonucu beklediklerini söyledi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Kösedere köyüne park inşa edeceğiz!

Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğa destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Kösedere köyüne park inşa edeceğiz" dedi

Hüseyin Avni Mutlu: İstanbul'da deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ege Denizi'nde meydana gelen depremin İstanbul'da da hissedildiğini belirterek, şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilginin intikal etmediğini bildirdi...

Erdal Çelebi: Timsah Arena bölgedeki arsa ve ev fiyatlarını etkiledi!

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.

Erdal Kemahlıoğlu kimdir?

Mimar Erdal Kemahlıoğlu kimdir? Mimar Erdal Kemahlıoğlu, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Erdal Kemahlıoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdal Kemahlıoğlu..

Erdal Ata kimdir?

Gaziantep Valisi Erdal Ata kimdir? Gaziantep Valisi Erdal Ata, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdal Ata, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdal Ata...

Erdal Mutlu Haberi

Erdal Mutlu

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu. 


Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.  3.Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 4.Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. 5.Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama...