29 / 04 / 2024

Erdemir Çelik Manisa tesisi açılış

Erdemir Çelik Manisa tesisi açılış

Erdemir Grubu'nun dağıtım kanalı şeklinde hizmet veren Erdemir Çelik Servis Merkezi, otomotiv ana ve yan sanayii, beyaz eşya sektörü, metal ambalaj ve imalat sanayiinin ebatlanmış yassı çelik talebini karşılıyor.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Sümerpark'ta çalışmalar başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarette uzun yıllardır atıl olan eski Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan Sümerpark Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Manisa Sümerbank arazisine yapılacak proje belli oldu!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisini Manisa’nın cazibe merkezi haline getirecek olan ‘Sümer Park’ için protokol imzaladı.

Manisa'da 50 dönümlük alana spor yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ilçeye kazandırılacak olan ‘Sümer Park’ için protokol imzaladı.

Erdemir'den İtalya Ilva Çelik Fabrikası için teklif!

İtalya'nın sanayi devleri arasında yer alan ve Avrupa Birliği sınırları içerisindeki en büyük üretim kapasitesine sahip Ilva Çelik Fabrikası'nın satış ihalesinde teklif veren iki şirketten biri Erdemir oldu.

Demir çelik üreticileri için koruyucu vergi sistemi geliyor!

Çin ve Rusya'dan gerçekleşen kontrolsüz ithalatın zora soktuğu demir-çelik üreticileri için koruyucu vergi geliyor. Erdemir Başkanı Ali Pandır, "Antidamping Vergisi ile ithalatın önü kesilecek" dedi

Erdemir Çelik Manisa tesisi açılış Haberi

Erdemir Çelik Manisa tesisi açılış

Erdemir Grubu'nun dağıtım kanalı şeklinde hizmet veren Erdemir Çelik Servis Merkezi, otomotiv ana ve yan sanayii, beyaz eşya sektörü, metal ambalaj ve imalat sanayiinin ebatlanmış yassı çelik talebini karşılıyor. 

Bu doğrultuda yatırımlarına devam eden Erdemir Çelik Servis Merkezi, 2013 yılında 70 bin metrekare kurulu alan üzerinde Manisa Çelik Servis Merkezi'nin yatırımına başladı. Yetkililer, merkezin 2 Mart 2015 tarihinde geçici kabulünün yapılarak, hizmete açıldığını kaydetti. 4 bin metrekare açık stok sahaya sahip çelik servis merkezinin dış cephe inşaatı tamamlandı ve nisan ayı içinde stoklama hizmeti vermeye başladı. Erdemir Çelik Servis Merkezi, yıl sonunda da soğuk dilme hattının devreye alınmasının planlandığını belirtti. 


Yurt içi ve dışında birçok firmaya ebatlama ve lojistik hizmeti sunan Erdemir Çelik Servis Merkezi, müşterilerinin tek bir kaynaktan tüm ebatlanmış...