04 / 05 / 2024

Erdemir Grubu çevre koruma yatırımları

Erdemir Grubu çevre koruma yatırımları

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 851 milyon dolar tutarında çevreyi koruyucu yatırım yapıldığını açıkladı.

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu... İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları...

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Yapı kayıt belgeli Hazine taşınmazlarını satın alma fırsatı!

AK Parti Grubu, çevre ve şehircilik alanında bir dizi uygulama değişikliği için 28 maddelik yasa teklifi hazırladı. Teklif kapsamında yapı kayıt belgesi alınan Hazine taşınmazını satın almak isteyenlere 31 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru süresi veriliyor.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Fikirtepe toplantısı!

Başaran Grubu Fikirtepe projesinde bazı ada maliklerinin talepleri üzerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde toplantı gerçekleştirildi...

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Erdemir Grubu'ndan Manisa'ya 27 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin 4 farklı bölgesindeki merkezlerle müşteri odaklı çözümler sunan Erdemir Grubu, Türkiye'nin en büyük çelik servis merkezini Manisa Bölgesi'nde Çelik ve Yaşam Heykel Sergisi eşliğinde hizmete açtı.

Çevre temizlik vergisi bina grupları!

Çevre temizlik vergisi işyeri ve meskenler için ödeniyor. İşyerlerinin vergi bedeli, taşınmazın hangi bina grubu ve derecesinde olduğuna göre hesaplanıyor. Peki, çevre temizlik vergisi bina grupları nelerdir?

Erdemir Grubu Batı Ataşehir'deki yeni merkez binasına taşındı!

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Erdemir'den Y kuşağına çevreci bina!

İsdemir ve Erdemir ile İSO 500 listesinde ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Erdemir Grubu 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor!

Erdemir Grubu, hem şirketi hem demir çelik sektörünü şampiyonlar ligine taşıyacak olan Ar-Ge Merkezi’ni devreye aldı. Şirket önümüzdeki üç yılda da toplam 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Erdemir Grubu, üretim miktarını 8.4 milyon tona çıkartacak!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 2015 için temkinli bir büyüme politikası izlediklerini belirtti. Erdemir Grubu, üretim miktarı hedefini açıkladı.

Erdemir Grubu çevre koruma yatırımları Haberi

Erdemir Grubu çevre koruma yatırımları

Çevreci yaklaşımlarının masaya yatırıldığı II. İstanbul Karbon Zirvesi'nde konuşmacı olarak katılan Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, Erdemir'in kurulduğu 1965 yılından, İsdemir'in de Erdemir Grubu çatısı altına katıldığı 2002 yılından bu yana toplam 851 milyon dolar tutarında çevreyi koruyucu yatırım yaptığım açıkladı. 



Aktif büyüklüğü 15.9 milyar TL (6.9 milyar dolar) olan ve Avrupa Birliği ülkeleri içinde 3. büyük demir-çelik üreticisi unvanına sahip Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, "Nüfus artışına bağlı olarak çelik ihtiyacının artacağı dünyamızda Erdemir Grubu olarak küresel 2020 vizyonumuzu çevresel, sosyal ve finans sermayelerimizin sürdürülebilir iş modeli çerçevesinde çalışacak, toplum beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, düşük karbonlu ekonomiye geçişte inovasyon kültürünü temel alacak biçimde pozisyonlandırdık" açıklamasını yaptı. 




Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Pandır, "Karbon salınımını...