04 / 05 / 2024

Erdemir Grubu satış hedefleri

Erdemir Grubu satış hedefleri

Erdemir Grubu bu yılın ilk çeyreğinde 137 milyon dolar (337.5 milyon TL) net kar, 1.2 milyar dolar net satış gelir açıkladı. Erdemir Grubu, üretim miktarını bu yılın sonunda 8.4 milyon tona çıkartmayı planlıyor.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

Murat Helvacı yeni şirket kurdu!

Eczacıbaşı Yapı Grubu Satış Direktörü Murat Helvacı, kendi şirketini kurdu. Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de kuruldu.

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Doğuş Grubu, Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor!

Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Grubu Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

İzmir For You Suite 2017 Aralık'ta teslim!

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri "For You Suite" ile İzmirlilere yatırım fırsatı sunduklarını söyledi. Projeye ilişkin bilgiler veren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli'de yer alan projemizin yatırım değeri çok yüksek.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Ataç Grubu’nun fabrikaları icradan satışa çıkarıldı!

ANTALYA’da varlıkları 1 milyar doları aşan ve bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasındayken iflasına karar verilen Ataç Grubu’nun taşınmazları icradan satışa çıkarıldı.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

Erdemir Grubu satış hedefleri Haberi

Erdemir Grubu satış hedefleri

Erdemir Grubu bu yılın ilk çeyreğinde 137 milyon dolar (337.5 milyon TL) net kar, 1.2 milyar dolar net satış gelir açıkladı. Erdemir Grubu, üretim miktarını bu yılın sonunda 8.4 milyon tona çıkartmayı planlıyor. Erdemir'de hedef ise 3-5 yıllık dönemde yatırımlarla satış yelpazesini yeniden dizayn etmek. 


Yılın ilk çeyrek bilançosunu DÜNYA’ya değerlendiren Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, sadece bu yıl 479 milyon dolar yatırım yapmayı planladıklarını, Ar-Ge’yi kurduklarını ayrıca ilave 120 milyon dolara mal olacak,2 yılda tamamlanacak ve galvaniz tesislerinin kapasitesini 2’ye katlayacak yatırım için düğmeye bastıklarını anlattı. Pandır, 2019 sonuna kadar yaklaşık 1 milyar dolar daha yatırım yapmayı da planladıklarını belirtti. Kapasite kullanım oranlarının düştüğü mevcut küresel pazar ortamında yeni yatırımlardan çok, katma değerli ürünlerde yapılacak yatırımların fark...