30 / 04 / 2024

erdemir grup batı ataşehir yeni merkez ofisi

erdemir grup batı ataşehir yeni merkez ofisi

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Batı Anadolu Grubu'ndan 400 milyon TL'lik yatırım!

Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor. Grup, şirketleriyle birlikte üretmeye, yatırım yapmaya ve katma değer yaratmaya devam ediyor.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Batıgöz, 2 yılda 10 yeni hastane açacak!

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Batı Mahal'de fiyatlar 886 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Batı Mahal'de üç tip villa bulunuyor. Fiyatlar 886 bin dolardan başladığı projede geniş müstakil bahçelere yer veriliyor.

Uzn Grup İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Grup İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Uzun tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Pendik, Batı Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

erdemir grup batı ataşehir yeni merkez ofisi Haberi

erdemir grup batı ataşehir yeni merkez ofisi

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı. Açılış için düzenlenen davete, OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanvekili Nihat Karadağ, OYAK Çimento ve Otomotiv Grubu Başkanı Celal Çağlar ile grup şirketlerinin yöneticileri ve iş dünyasının temsilcileri...