08 / 05 / 2024

erdemit modern meydan projesi 2020

erdemit modern meydan projesi 2020

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Diyarbakır'a yeni modern meydan!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir ilçesinde 3 bin 360 metrekarelik alan modern bir meydana dönüştürülüyor.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çayeli Meydan Projesi için yer teslimi yapıldı!

Çayeli Belediyesince hazırlanan " Meydan Projesi" sayesinde ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşması hedefleniyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Bursa İnegöl'e modern meydan!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'e yeni bir meydan kazandırıyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nın kamulaştırma sorunu çözüldü!

Fatsa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, meydandaki atıl binalarla ilgili kamulaştırma sorununu çözdü

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Manisa Gördes'e modern meydan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yürütülecek çalışmalar kapsamında Gördes’te bulunan Gördesli Şehit Makbule Meydanı yeniden düzenlenecek.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

erdemit modern meydan projesi 2020 Haberi

erdemit modern meydan projesi 2020

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, seçtim dönemi verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Hasan Arslan, Erdemit'te Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi'nin çalışmalarına başladı.

Fortune Dergisi'nin bu ayki sayısında, Selman Hasan Arslan'ın yeni projelerine yer verildi.

Başkan Arslan’ın verdiği talimat doğrultusunda, Edremit'in kent içi trafik problemine çare olacak Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi için projelendirne çalışmaları tamamlandı. Aralık ayı belediye meclis toplantısında projenin sunumu yapıldı.

2020 yılında başlaması planlanan proje kapsamında; toplam 16 bin 500 m2 alan içerisine 614 araçlık yer altı otoparkı, etkinlik ve amfi alanı, kafeteryalar, dinlenme alanı, yeşil ve su öğeleriyle entegre edilmiş serbest alanlar, engelli oyun ve spor alanı çocuk oyun alanı ve Edremit Kent Belleği Duvrı...