29 / 04 / 2024

Erdemli otogarı

Erdemli otogarı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ESİAD tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu, bir aksilik olmazsa Kocahasanlı Belediyesi Hali'nin yerine yeni bir otogar yapacaklarını bildirdi.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde otogar yeri tartışması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Erdemli'ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Erdemli Otogarı'nı görüştü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, gerçekleşti. Mecliste Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Soma Otogarı bitmek üzere!

Soma'nın yeni otogarında çalışmalar hızlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. İşte otogar projesinin ayrıntıları...

Adıyaman'daki yeni otogar inşaatında sona gelindi!

Adıyaman'da vatandaş ve otobüs firmalarının bir çok kez şikayetleri üzerine tamamlanan yeni otogar, otobüs firma yetkililerinin yerlerine geçmesiyle yeni yerinde hizmet verecek.

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Soma'ya modern otogar!

Soma'nın yeni otogarında da çalışmalar hızlandı. Projenin büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Sarayköy Otogarı hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

Erdemli yapılan hizmetlerle değişecek!

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

Burhanettin Kocamaz: Erdemli hizmetle değişecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

Erdemli Ayaş'a otel geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Sarayköy otogarı için geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköylülere söz verdiği ve geçen mayıs ayında temeli atılan otogar için geri sayım başladı.

Erdemli otogarı Haberi

Erdemli otogarı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. ESİAD Başkanı Hasan Şen"in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, hizmetleri ve yaptıkları çalışmaları anlatan Tollu, ilçedeki herkesin Erdemli ortak paydasında buluşması gerektiğini belirterek, iş adamlarının Erdemli'niıı meselelerini dile getirmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurguladı. 30 Mart öncesi imkanlarla Erdemli'ye hizmet vermeye çalıştıklarını anlatan Tollu, "Malum seçimden sonra bir yaz sezonu geçti. Birçok eksiğimizi ciddi anlamda ortadan kaldırdık. Ancak bunu yeteri derecede yaptığımızı söyleyemeyiz. 


Halen 30 Mart öncesindeki mali yapıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Çapımız 4 kata. nüfusumuz 5 kata kadar büyüdü. Bu büyüklüğe aynı insan kaynakları, aynı makine ve ekipman, aynı mali yapıyla hizmet etmek olmaz. Biz bu 6-7 aylık süreci bunların...