29 / 04 / 2024

Sarayköy Otogarı hizmete açıldı!

Sarayköy Otogarı hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Sarayköylülere söz verilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve toplam 39 yatırım için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi. Hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nda düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, Başkan Zolan ile Sarayköylü olan eşi Berrin Zolan sahnede hemşerilerini selamladı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy ilçesinin hizmete susamış bir ilçe olduğunu belirterek,"Bu yatırımların hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Garaj alanının 1,5 yıl önce virane olduğuna işaret eden Özbaş, her konuda kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a teşekkür etti.


Başkan Zolan: "Sarayköy saray gibi olacak"


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Sarayköy ilçesine yatırımların devam edeceğini belirterek, “Büyükşehir'de ne varsa ilçelerde de o olacak. Büyükşehir'de ne varsa Sarayköy'de de o olacak. 1,5 yıl önce verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz size hizmet etmeye, hizmetkar olmaya geldik. Bu gün burada 27 milyon TL'lik yatırım yapıyoruz. Bu yatırımlar devam edecek. Sarayköylülerin talepleri doğrultusunda ‘yapılamaz’ denilen her şeyi yapacağız. Siz varsanız biz her zaman hazırız. Durmayacağız, koşacağız. Kol kola koşacağız. Sarayköy saray gibi olacak. Hep beraber el ele vererek Sarayköy'ü daha ileriye daha güzele ulaştıracağız." 


“Çark dönmeye devam ediyor"


Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise, Büyükşehir Kanunu çıkaracakları dönemde karşı çıkıp, istemeyenler olduğunu anlatarak, “Ancak bu gün gelinen noktada ne kadar güzel işler yaptığımızı herkes anladı. Yapılan yatırımlar Sarayköy'e hayırlı olsun" dedi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler hizmete giren yatırımların kurdelesini kesti.



Denizli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön