15 / 05 / 2024

Sarayköy Otogarı açılış

Sarayköy Otogarı açılış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 1 Haziran'da!

TOKİ tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 konut ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 29 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 adet yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları bugün açılıyor!

Trafiği rahatlatmak amacıyla planlanan Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları bugün açılıyor.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Bursa Aksu Köyü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksu Köyü Müzesi, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak açılışı için gün sayıyor.

Nilüfer İlçe Afet Yönetim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde sona gelindi. Mustafa Bozbey tarafından incelenen bina açılış için gün sayıyor.

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki kontrollü olarak yıkıldı!

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki caminin minaresi tehlike oluşturması nedeniyle kontrollü olarak yıkıldı.

Sarayköy Otogarı açılış Haberi

Sarayköy Otogarı açılış


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Sarayköylülere söz verilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve toplam 39 yatırım için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi. Hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nda düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, Başkan Zolan ile Sarayköylü olan eşi Berrin Zolan sahnede hemşerilerini selamladı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy ilçesinin hizmete susamış bir ilçe olduğunu belirterek,"Bu yatırımların hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Garaj alanının 1,5 yıl...