27 / 04 / 2024

denizli otogar projeleri

denizli otogar projeleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Denizli'ye 3 yeni otogar!

Vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesine imkan sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında Çameli, Çal ve Honaz ilçelerine de modern otobüs terminalleri yapacak.

Sarayköy Otogarı hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı ile itfaiye binası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı toplam 39 yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Denizli Honaz'a otogar müjdesi!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz'a yeni bir ilçe otogarı kazandırıyor.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Çal'a otogar müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

denizli otogar projeleri Haberi

denizli otogar projeleri


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Çal’da vatandaşlarla buluştu. Çal Ziraat Odası’nda üreticiler ile bir araya gelen Başkan Zolan daha sonra Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Çal pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, meydanda halkla kucaklaştı. Başkan Zolan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çal’da gerçekleştirdikleri yatırımları anlatarak, yeni yatırımların müjdelerin verdi. Başkan Zolan, “İlçemizdeki tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmamız devam ediyor. Birçok yerde alt yapı çalışmamız var. Otogarımızın, arıtma tesisimizin ve ihtiyaç olan bölgelerimizdeki alt yapı çalışmalarımızın ihalesini yaptık” dedi.


Çal Kent Ormanı yakında hizmete açılacak 


Çal Kent Ormanı’nın yakında hizmete açılacağını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Çal ilçemiz her gün daha güzel hizmetler alıyor. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Denizli’de ne...