04 / 05 / 2024

Emsey Hospital, Kurtköy'de hizmete açıldı!

 Emsey Hospital, Kurtköy'de hizmete açıldı!

Sağlık hizmetlerinde standartları yükseltmenin öncüsü olma iddiasındaki Emsey Hospital, İstanbul Kurtköy'de hizmete açıldı



Sağlık alanına yeni soluk getirecek Emsey Hospital, Başbakan Erdoğan tarafından Kurtköy'de açıldı. Türk halkına otel standartlarında sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen Emsey Hospital, alışagelmiş hastane standartlarının dışında hizmet vermesi ile Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Emsey Hospital Başhekimi Prof. Dr. Hayrettin Yekeler, 'İnsana değer ve saygının en üst düzeyde gösterildiği hastanemizde her hasta ile bire bir ilgilendiklerini ve hastanelerinde insan hayatı bizim için önemli' dedi.


HASTANEDEN KORKMA DÖNEMİ BİTTİ


Türkiye'de insanların hastaneye çok ağır hasta olmasalar bile mutsuz ve korkarak geldiklerini ifade eden Yekeler, "Hastanemizin gerek uzman kadrosu, gerekse mimari açıdan tasarımı hastanın olumsuz psikolojiye girmesine engel olacak şekilde hazırlandı' şeklinde konuştu. 31.000 m? kapalı alan, 10.500 m? otopark olmak üzere toplam 41.500 m?' lik alana yapılan hastane Otel görünümündeki mimarı yapısı ile dikkati çekiyor. Hastalarına otel konforunda hizmet vermesi, JCI standartlarına uygun yapısı ve Magnet standartlarına da uyum sağlanarak Hasta Bakım Dostu Hastane özelliğine sahip olan Emsey Hospital, hastalarına dünya standartlarında hizmet vermeyi amaçlıyor.


HELİKOPTER PİSTİ BİLE VAR


112 servis yatağı, 25 genel yoğun bakım, 4 Koroner yoğun bakım, 8 (KVC) Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahi yoğun bakım, 42 yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 191 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan hastane, akıllı bina otomasyon sistemiyle koordine edilecek şekilde dizayn edildi. Poliklinik ağı, entegre yoğun bakım, klinik bilgi sistemi, VIP üniteler, helikopter pisti, lojistik ve tıbbi giderler açısından diğer hastanelerden farklı bir yerde bulunan Emsey Hospital, 6750 noktadan kontrol edilebilir akıllı bina sistemi ve doğa dostu olarak planlanan hastanede; temiz ve atık su arıtma sistemi, kojenerasyon sistemi, sterilizasyon otomasyon gibi hizmetler Emsey Hospital'ı farklı kılan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Yeni Şafak


Geri Dön