12 / 05 / 2024

Emsey Hospital

Emsey Hospital

Uzman kadrosu ve önemli alanlarda verdiği başarılı hizmetlerle farklılığını hissettirmeye devam eden Emsey Hospital, bünyesine yeni eklediği Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi'ni hizmete açtı

Emsey Hospital, 10 yılda 10 hastane açacak!

Emsey Hospital, geçtiğimiz mayıs ayındaki açılışında başbakanın kürtaj ve sezaryen karşıtı açıklamalarıyla adım duyurdu

Emsey Hospital'da 230 metrekarelik kral dairesi bulunuyor!

Beşyıldızlı otel hizmeti veren Emsey Hospital'de bulunan kral dairesi, hasta odasının yanı sıra üç oda mutfak ve banyolardan oluşuyor.Hastane yeni açıldığı için 230 metrekarelik odaya henüz fiyat biçilmemiş

Emsey Hospital, Kurtköy'de hizmete açıldı!

Sağlık hizmetlerinde standartları yükseltmenin öncüsü olma iddiasındaki Emsey Hospital, İstanbul Kurtköy'de hizmete açıldı

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Mediza Hospital, Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor!

Mediza Hospital'in Yenidoğan Çocuk Yoğun Bakım Merkezi Ünitesi Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Academic Hospital açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Academic Hospital Açılış Töreni'nde konuşan Akdağ, Türkiye'ye hizmet edecek değerli bir özel sağlık kuruluşunun yeni binasının açılış töreninin yapıldığını ifade etti.

Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa'da hizmete açılacak!

Avrasya Hospital, ikinci hastanesini Gaziosmanpaşa Küçükköy’de hizmete açacak. Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. HüseyinUrlu, hem yurt dışı hem de yurt içi hastalara hizmet vereceklerini belirtti.

Academic Hospital 3. binasını açmaya hazırlanıyor!

Marmara Üniversitesi doktorları tarafından kurulan Academic Hospital, Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’ın yönetiminde atılıma geçti. Kurum zarardayken işbaşı yapan Kavak, Harvard Tıp Fakültesi’yle işbirliği yaparak hastaneyi küresel seviyeye çıkardı.

Academic Hospital'ın yeni binası ne zaman açılacak?

Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı. Ana binaya ek olarak 5.162 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan yüksek standartlara sahip yeni binanın yakında hizmete açılması planlanıyor.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Emsey Hospital Haberi

Emsey Hospital

Emsey Hospital Başhekim Prof. Dr. Hayreddin Yekeler; Kemik İliği Nakli alanında büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bu açığın bir bölümünü kapatmak için Kök Hücre Merkezi’ni açtıklarını ifade etti. “Hastaların sağlığına kavuşmaları için, mutlu ve huzurlu olmalarının etkin rol oynadığını söyleyen Yekeler; “13 yatak kapasiteli Kemik İliği Kök Hücre Merkezi’mizde buna çok daha fazla önem vereceklerini ve hastaların sağlığına kavuşmaları için sahip oldukları tüm imkanları kullanacaklarını” belirtti. Sağlık turizminin önemine de değinen Prof. Dr. Hayreddin Yekeler; 13 Profesör, 8 Doçent, 60 kişiden oluşan doktor kadrosu ile hizmet verdiklerine değinerek açıldığımız günden bu yana özellikle Ortadoğu Ülkeleri arasında olan Libya, Azerbaycan, İran gibi ülkelerden ciddi anlamda hasta geldiğini söyledi.


Kemik İliği Kök Hücre Merkezi ile ilgili Türkiye’de 59 merkez olduğunu ve bu...