28 / 04 / 2024

Emsey Hospital'da 230 metrekarelik kral dairesi bulunuyor!

 Emsey Hospital'da 230 metrekarelik kral dairesi bulunuyor!

Beşyıldızlı otel hizmeti veren Emsey Hospital'de bulunan kral dairesi, hasta odasının yanı sıra üç oda mutfak ve banyolardan oluşuyor.Hastane yeni açıldığı için 230 metrekarelik odaya henüz fiyat biçilmemiş



Kurtköy'de 2 ay önce açılan Emsey Hospital, diğer hastanelerden farklılaşmak için otelcilik hizmetlerini Ön plana çıkardı. 100 milyon dolara mal olan hastanede, 230 metrekarelik 'King Süit' de bulunuyor.


Emsey Hospital Genel Müdürü Cengiz Bozca, hastalıkların yüzde 25'inin psikolojik olduğunu belirterek, "Refakatçiler rahatsız geceliyor; yatan iyileşiyor, bekleyen hasta oluyor. Bu nedenle konforu sağlamaya çalıştık" dedi. Hastanede 1 kral dairesi, 2 VIP oda, 6 süit hasta odası ve 2 VIP doğum odası bulunduğunu ifade eden Bozca, kral dairesine henüz talep gelmediği için fiyat konusunda da bir karar vermediklerini söyledi. VTP odaların ise özellikle doğum yapan kadınlar tarafından tercih edildiğini kaydeden Bozca, bu odaların gecelik fiyatının 2 bin lira olduğunu söyledi.


Kuru temizlemeden, resepsiyon hizmetlerine kadar, bir otelde bulunan bütün hizmetlerin Emsey Hospital'de olduğunu ifade eden Bozca, şöyle devam etti: "60'ı hekim toplam 650 çalışanımız var. Normal polikliniğin yanı sıra VIP polikliniğimiz de bulunuyor. Burada hastalar, kendi evlerindeki gibi konforlu bir salonda sıralarını bekliyor 


Avrupa 'da da olacak


Bozca, gelecek yıl Avrupa yakasında da hastane açmayıplanladıklarını belirterek, Kurtköy'de bir de onkoloji merkezi kuracaklarını söyledi.


Çalışanları bile ayrı


Kral dairesine, VIP polikliniğinden ayrı bir asansörle çıkılıyor. Ayrı bankosu, yatak odası, ziyaretçi bekleme yeri, banyosu, mutfağı ve salonu bulunan odada gerekli hizmet için çalışanlar da bulunuyor. 


Habertürk


Geri Dön