18 / 05 / 2024

erdemli poligon inşaatı

erdemli poligon inşaatı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonlarının gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacağını bildirdi.

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Mersin'de en çok inşaat ruhsatı Erdemli'de verildi!

Erdemli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, 2017 yılı Haziran ayı verilerine göre Mersin’de en çok inşaat ruhsatı verilen ilçe Erdemli oldu.

Sorgun Barajı inşaatında sona yaklaşıldı!

Mersin’in Erdemli'de inşaatı devam eden Sorgun Barajı’nda sona yaklaşıldı. Sorgun Barajı'nın yüzde 82’si tamamlandı.

Mersin Sorgun Barajı inşaatına 60 milyon TL'lik katkı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Erdemli ilçesi Sorgun Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Sorgun Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Erdemli Yörük müzesi inşaatı son aşamada!

Erdemli Belediyesi tarafından sahil bandında yapımı süren Yörük müzesi inşaatında son yaklaşılıyor.Mükerrem Tollu Yörük müzesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Mersin Erdemli'de 16 derslikli lise inşaatı ihalesi 12 Aralık'ta!

Mersin Erdemli İlçesi Arpaçbahşiş Köyü Kargıcak Mevkii'de bulunan 1 adet 16 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

erdemli poligon inşaatı Haberi

erdemli poligon inşaatı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, beraberinde Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Kaymakam Vekili Fatih Damatlar ile Erdemli'deki inşaat alanınında incelemelerde bulundu. 


İnşası devam eden tesislerin uluslararası nitelikte olacağını ifade eden Güzeloğlu, ''Akdeniz Oyunları'na 1 yıldan az bir süre kaldı. Buna karşın bütün tesis inşaatları öngörülen tarihten önce tamamlanacak şekilde sürüyor. Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonları gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacak'' dedi. 


Güzeloğlu, inşaatı süren tesisleri gezdiğini, çalışmaların başarılı ve inançlı bir şekilde sürdüğünü dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti: 


''Erdemli'de yapımı süren bu tesis aslında bağımsız bir tesis olarak Türkiye ve dünya çapında kapalı ve açık alanları bulunan trap ve skeet alanlarında önemli bir yer tutacak....