18 / 05 / 2024

erdemli poligon

erdemli poligon

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonlarının gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacağını bildirdi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi  İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Peker tarafından açıldı.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Mersin Erdemli'de riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde güvenliği tehdit eden yapıların yıkım işleri aralıksız devam ediyor.

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Mersin Erdemli'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mersin İli, Erdemli ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31356 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

erdemli poligon Haberi

erdemli poligon

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, beraberinde Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Kaymakam Vekili Fatih Damatlar ile Erdemli'deki inşaat alanınında incelemelerde bulundu. 


İnşası devam eden tesislerin uluslararası nitelikte olacağını ifade eden Güzeloğlu, ''Akdeniz Oyunları'na 1 yıldan az bir süre kaldı. Buna karşın bütün tesis inşaatları öngörülen tarihten önce tamamlanacak şekilde sürüyor. Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonları gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacak'' dedi. 


Güzeloğlu, inşaatı süren tesisleri gezdiğini, çalışmaların başarılı ve inançlı bir şekilde sürdüğünü dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti: 


''Erdemli'de yapımı süren bu tesis aslında bağımsız bir tesis olarak Türkiye ve dünya çapında kapalı ve açık alanları bulunan trap ve skeet alanlarında önemli bir yer tutacak....