02 / 05 / 2024

erdemliye otogar mı yapılacak

erdemliye otogar mı yapılacak

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu. Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu Erdemli'ye yeni otogar yapılacağını dile getirdi

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Kirasını ödeyemeyen esnaf yardım beklerken, icra geldi!

Diyarbakır’da, Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler geçiren otogar esnafı yardım beklerken, icralık oldu. Kiralarını ödeyemeyen pek çok esnaf, otogarı işleten şirket tarafından icraya verildi.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

İzmir Otogarı'nda beklenen dönüşüm başladı!

İzmirlilerin yıllar boyunca şikayet ettiği otogar için Büyükşehir çalışmalara başladı ve mimari tasarım yarışması başlattı. Bölgenin kent ve ülke ulaşımıyla bağı güçlendirilecek.

erdemliye otogar mı yapılacak Haberi

erdemliye otogar mı yapılacak


Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu. Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli"nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. ESIAD Başkam Hasan Şen in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, hizmetleri ve yaptıkları çalışmaları anlatan Tollu. ilçedeki herkesin Erdemli ortak paydasında buluşması gerektiğini belirterek, iş adamlarının Erdemli nin meselelerini dile getirmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurguladı. 30 Mart öncesi imkanlarla Erdemli ye hizmet vermeye çalıştıklarım anlatan Tollu. "Malum seçimden sonra bir yaz sezonu geçti. Birçok eksiğimizi ciddi anlamda ortadan kaldırdık. 

Ancak bunu yeteri derecede yaptığımızı söyleyemeyiz. Halen 30 Mart öncesindeki mali yapıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Çapımı/ 4 kata, nüfusumuz 5 kata kadar büyüdü. Bu büyüklüğe aynı insan kaynakları, aynı makine ve ekipman. aym mali yapıyla hizmet etmek olmaz. Biz bu...