06 / 05 / 2024

erdemoğlu gayrimenkul

erdemoğlu gayrimenkul

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "Önümüzdeki dönemde özellikle yenilenebilir enerji alanında yatırımlarımız sürecek. Ayrıca gayrimenkul alanında istanbul Sefaköy'de bir rezidance inşaatına başladık" şeklinde konuştu...

Erdemoğlu Holding, gayrimenkul ve enerji sektörüne giriyor!

Yeni sektörlere yatırım yaparak Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden İbrahim Erdemoğlu, kendi tesislerinde kullandıkları enerjiyi üretmek için girdikleri enerji sektöründe son derece iddialı olduklarını belirtti...

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Naim Gençoğlu: Gayrimenkul yatırımlarımız sürecek!

Gençoğlu Grubu, Ülker Grubu ile Boyner Grubu'na ait Star City Outlet'i 240 milyon TL'ye satın alarak öne çıktı. Gençoğlu Grubu Eş Başkanı Naim Gençoğlu gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Dilek Özdemir, Eroğlu Gayrimenkul Satış Grup Müdürü oldu!

Eroğlu Holding’e bağlı Eroğlu Gayrimenkul'de Satış Grup Müdürlüğü görevine Dilek Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak Prosell Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eyüpoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Pyami Safa Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama Direktörü Yelda Altürk oldu!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Pazarlama Direktörlüğü görevine inşaat sektörünün deneyimli ismi Yelda Altürk getirildi.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fatih Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi' nde kuruldu.

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kadem Emiroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bakırköy, Ataköy 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman Besni'deki fakülte inşaatını durdurdu!

Besni ilçesine sağlık ocağından okula, camiden taziye evine kadar birçok alanda sayısız eserler bırakan Merinos’un Besni’ye yatırımı olan Mimarlık Fakültesi’nin yakınına beton santrali yapılmasına Erdemoğlu Ailesi tepki gösterdi.

erdemoğlu gayrimenkul Haberi

erdemoğlu gayrimenkul

Halı sektöründe Merinos, Dinarsu, Padişah, Efsane ve imparator markalarıyla faaliyet gösteren Erdemoğlu Holding, bu alandaki payını yüzde 40'lara çıkarmayı hedeflerken, yeni sektörlere de adım atacak. Enerji sektörüne Çatalca'daki 100 milyon dolarlık santral ile giren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "Önümüzdeki dönemde özellikle yenilenebilir enerji alanında yatırımlarımız sürecek. Ayrıca gayrimenkul alanında İstanbul Sefaköy'de bir rezidance inşaatına başladık"...