13 / 05 / 2024

Erdemoğlu Holding mimarlık fakültesi

Erdemoğlu Holding mimarlık fakültesi

Erdemoğlu Holding, 15 milyon lira yatırımla Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin yapımını üstlenirken, fakülte 2 yıl içerisinde bitirilecek. Erdemoğlu Holding Adıyaman'da yatırımlarına devam ediyor...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Karakaş tarafından kuruldu.

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kızgın tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Erdemoğlu Holding mimarlık fakültesi Haberi

Erdemoğlu Holding mimarlık fakültesi

Türkiye’nin en büyük halı üreticisi Erdemoğlu Holding, bu yıl 100-150 milyon dolarlık yeni yatırımlara imza atmayı hedefliyor.  



Erdemoğlu, Adıyaman’ın Besni ilçesinde 62 milyon TL’lik yatırımla iplik fabrikasını hayata geçirirken, aynı bölgede sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor. Halı, mobilya, ev tekstili, iplik, inşaat, enerji sektörlerinde faaliyetlerini sürdürerek Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunan Erdemoğlu Holding, 15 milyon lira yatırımla Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin yapımını üstlenirken, fakülte 2 yıl içerisinde bitirilecek. Bölge ekonomisinin gelişimine katkı yapacak bu fabrikada ile ilk aşamada 500 kişiye iş imkanı sağlanacak.


2013’te 250 dolar ihracaat


Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Türkiye’nin dört tarafında üretim faaliyeti gerçekleştirdiklerini ve bu yıl içerisinde de 100-150 milyon dolarlık bir yatırım yapacaklarını ifade ederken “Erdemoğlu Ailesi olarak sanayicilere...