30 / 04 / 2024

erden timur açıklama

erden timur açıklama

İnşaat sektörünün temsilcileri, hükümetten kendilerini koruyacak yasal düzenlemeler istiyor. Vergi yükünün düşürülmesi için yasa önerisi hazırlayan sektör temsilcileri, önerilerini Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile paylaşacaklar.

Erden Timur hızlı satış başarılarının sırrını açıkladı!

Satışa çıkmadan binlerce insanın sıraya girdiği Nef projelerindeki hızlı satış başarısının sırrını Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur açıkladı. Timur, başarının sırrının "Hayatı kolaylaştıran keşifler" olduğunu söyledi...

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Erden Timur'dan döviz isyanı!

Nef'in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündeme geldi. Erden Timur, 45 saniyelik videoda şirketinin çalışanlarına 'memleketinize sahip çıkın' çağrısında bulundu.

Erden Timur: Deprem toplanma alanı problemini çözeceğiz!

Erden Timur, “Kurucu ortağı olduğum Kentsel Strateji ile de İstanbul’a hem yeşil alanları artıracak hem olası bir depremde toplanma merkezi problemini çözecek önerilerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Erden Timur’un serveti 550 milyon dolar!

En Zengin 100 Türk listesi Forbes tarafından açıklandı.  Erden Timur 550 milyon dolar serveti ile listede 88’nci sırada…

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

Erden Timur: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olarak gösterdiği inşaat sektörünün son 15 yıldır dünyaya örnek projeler ürettiğini dile getirdi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Türkerler İnşaat'tan finansal raporların ilanı hakkında açıklama!

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türkerler İnşaat finansal raporların ilanı hakkında açıklama yaptı.

Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama!

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Yapı Kredi Koray GYO'dan davalarla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte açıklama...

Panora GYO'dan tavan kur uygulaması hakkında açıklama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılının Nisan - Mayıs - Haziran atlarını kapsayan tavan kur uygulaması hakkında açıklama yaptı.

erden timur açıklama Haberi

erden timur açıklama

İnşaat sektörünün temsilcileri, markalı konut üreticilerinin haklarını koruyacak bir kanun hazırlanmasının gerektiğini vurguladı. Müteahhitler, sektördeki vergi yükünün düşürülmesi, haksız rekabetin önlenmesi ve üreticiyi zorlayan düzenlemelerin değiştirilmesi için bir öneri hazırlayıp, önümüzdeki günlerde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’yla paylaşmayı düşünüyor.


Bu yıl sektör için önemli


Çalışmayı ise sektörün üç derneği İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), KONUTDER ve GYODER birlikte hazırlayacak. İstanbul’da düzenlenen 3. İnşaat ve Konut Konferansı’nda inşaat sektörünün öncelikleri tartışıldı. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015 yılının inşaat ve gayrimenkul sektörü için çok önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, sektörü ve üreticileri destekleyecek yasal düzenleme çıkması için çalışmalara başladıklarını söyledi. “Tüketici yasası çıktı ancak bunun yanında üreticiyi de koruyan düzenlemeler bekliyoruz” ifadelerini kullanan Durbakayım, inşaat sektörünün önde gelen diğer kuruluşları KONUTDER ve GYODER ile...