16 / 05 / 2024

Erdinç Selvi

Erdinç Selvi

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Selvi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Abdulkadir Selvi: Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı bekliyorum!

Merkez Bankası faiz kararı için perşembe günü toplanacak. Bu kapsamda Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı beklediğini belirtti.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı'nın Şehir Üniversitesi arazi tahsisinden Davutoğlu ayrılınca haberi olmuş!

Gazeteci Abdulkadir Selvi "Erdoğan, Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde, arazinin Şehir Üniversitesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi konusunda kendisine bilgi verilmediğini söylemiş. 'Arazi tahsisinden Davutoğlu başbakanlıktan ayrıldıktan sonra haberim oldu' demiş" diyor...

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Property Guide Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi ve Murat Sarıusta ortaklığında kuruldu.

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Canpolat tarafından kuruldu. 

Selvi Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taşkın tarafından kuruldu. 

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Etki Danışmanlık Mühendislik Ve Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etki Danışmanlık Mühendislik Ve Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç  Uruç ve Fikret Necati  Çatbaş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Erdinç Selvi Haberi

Erdinç Selvi

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Selvi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat, ihracat ve konuya ilişkin diğer mevzuatlara riayet etmek kaydı ile;    a) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerin de elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin kapasitenin müşterilere satışını yapmak. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazanım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama,...