07 / 05 / 2024

Erdoğan Bektaş imar açıklaması

Erdoğan Bektaş imar açıklaması

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Neredeyse seçimin üzerinden 1,5 yıl geçti. Gelecek seçime de 3,5 yıl gibi bir süre kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Geçen zamanın faturası ağır olur. Bunun için imar konusuna bir an önce el atmalıyız" dedi.

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ada bazlı imar anlayışı yaygınlaşmalı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada artık kişiye özel düzenleme anlamına gelen parsel bazlı değil ada bazlı imar anlayışının her yerde yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi imar etmek için koşturuyoruz!

 Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "40 senedir gece gündüz demeden Türkiye'yi ayağa kaldırmak için, şehirlerimizi imar ve ihya etmek için koşturuyor, ter döküyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'yi imar edeceğiz!

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Suriye'yi imar etmeye gideceğiz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır'ı imar etmek için çalışıyoruz!

Diyarbakır'da katıldığı Gençlik Festivali'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektronik imara müracaat yapın!

Beyoğlu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Şu an itibariyle 1 milyonu aşkın imar barışına müracaat var. Dolayısıyla bu bölgede de imar barışına yönelik müracaat etmeyen kardeşlerim, lütfen elektronik imara müracaatını yapsınlar" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmar sorununu çözdük!

İmar sorununu çözdüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ataşehir'deki mitingte halka seslendi.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Murat Erdoğan: Yeşil alanlar konut alanına çevriliyor!

ELSAD Başkanı Erdoğan, Elazığ Belediyesi’nin imar revizyonundaki park alanlarının konut alanına dönüştürülmesine tepki göstererek, “Yeşil alan belediyeye gelir sağlanacak diye konut alanına dönüştürülüp arsa olarak satılamaz” dedi.

Erdoğan Bektaş imar açıklaması Haberi

Erdoğan Bektaş imar açıklaması


Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, kentte imar sorunu olduğunu ancak seçim sonucunda ortaya çıkan farklılıklar nedeniyle bu konuda yol alınamadığını söyledi. İki farklı siyasi partiden oluşmuş bir büyükşehir yapısının işi zora soktuğuna, bundan dolayı da imarın hayata geçirilemediğine dikkat çeken Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Neredeyse seçimin üzerinden 1,5 yıl geçti. Gelecek seçime de 3,5 yıl gibi bir süre kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Geçen zamanın faturası ağır olur. Bunun için imar konusuna bir an önce el atmalıyız" dedi.


Bütün taraflara bu sorunun çözülmesi noktasında hareket etmeleri konusunda tavsiyelerde bulunduklarını ifade eden Vali Erdoğan Bektaş, "Yunusemre, Şehzadeler ve büyükşehir tarafından birkaç kentsel dönüşüm çalışması yapıldı. Yunusemre Belediyesi'nin birkaç projesinin uygulama aşamasına geldiğini biliyorum. Ortada bazı zorluklar var. İki farklı siyasi partiden oluşmuş bir...