17 / 05 / 2024

Ereğli deniz uçağı seferleri

Ereğli deniz uçağı seferleri

Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölgesi Başkanı İrfan Erdem gazetecilere yaptığı açıklamada: " Ereğli ve İstanbul arasında deniz uçağı seferleri yapılabilmesi için altyapı çalışmalarına başladık " dedi

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı.

TOKİ Ereğli alt gelir grubu kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Ereğli alt gelir grubu kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 100 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Konya Ereğli'de 334 konutu kurayla satışa çıkarıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde alt gelir ve orta gelir grubuna özel toplam 334 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede fiyatlar 90 bin 762 TL'den başlıyor..

Konya Ereğli'de 7.7 milyon TL'ye satılık 35 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, mülkiyetine sahip olduğu 35 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 31 Ağustos'ta yapılacak...

Konya Ereğli'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, Ereğli'nin Barbaros Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve ve servis istasyonu ile ticaret veya konut alanı imarlı arsaların toplam bedeli 6 milyon 643 bin 324 TL olarak belirlendi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Konya Ereğli'deki esnafa ucuz konut müjdesi!

Konya Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ereğli'de esnaf için konut inşa edecek. arsa teminini yapılan projede sona gelindi...

Ereğli PTT binası ihaleye çıkıyor!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, partisinin Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret etti.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Ereğli deniz uçağı seferleri Haberi

Ereğli deniz uçağı seferleri


Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölgesi Başkanı İrfan Erdem, Ereğli ve İstanbul arasında deniz uçağı seferleri yapılabilmesi için alt yapı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.


Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHİM) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Birdal ile yaptığı görüşmede, Ereğli ve İstanbul arasında deniz uçağı seferleri yapılabileceğine dönük isteklerine olumlu yanıt aldığını belirterek, projenin bölge için ilk olacağını söyledi.


Seabird Airlines Firması Genel Müdür Vekili Anıl Öztekin’in Ereğli’ye gelerek incelemelerde bulunduğunu anlatan Erdem, şöyle konuştu:


"Seabird Airlines'ın Haliç-Ayvalık, Haliç-Kocaeli, Haliç-Alaçatı, Haliç-Bodrum ve Haliç-Bozcaada uçuşları var. Sayın Genel Müdür, bu önerime olumlu baktı ve yaptığımız çalışmalar neticesinde Seabird Airlines yetkilileri, Karadeniz Ereğli'ye gelerek bir dizi inceleme ve görüşmede bulundu. Şu anda Ereğli-Haliç deniz uçağı seferlerinin başlaması için çalışmalarımız devam ediyor....