18 / 05 / 2024

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

TOKİ Konya Ereğli'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye alt gelir grubunda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Ereğli alt gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye alt gelir grubundaki 100 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ereğli Orhaniye alt gelir grubu kura çekilişi 20 Eylül'de!

TOKİ Ereğli Orhaniye alt gelir grubu kura çekilişi 20 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 100 adet konut bulunuyor.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Haberi

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü

Belediye Ekipleri Meydanbaşı Caddesi’nde bölge halkının ve vatandaşların rahatsızlık duydukları için uzun yıllardır şikayet ettikleri 2 katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Söz konusu binada yaşayan kişilerin çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle sık sık şikayet konusu olan ve yıkılma tehlikesi bulunan binanın yıkılmasıyla hem çarpık yapılaşmanın hem de görüntü kirliliğinin önüne geçen Ereğli Belediyesi vatandaşların da takdirini kazandı.


Vatandaşların huzur ve güvenliğinin her şeyden önce geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli genelinde vatandaşların rahatsız olduğu, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk taşıyan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Özgüven, bu çalışmalar kapsamında gerçekleşen metruk binaların yıkımlarının devam edeceğini vurgulayarak, "Özellikle uyuşturucu madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan metruk binalar tespit edilerek gerekli işlemleri...